Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Ових 5 славних ГЛУМАЦА су због улога смршали и до 25 килограма (ФОТО)

Ови холивудски глумци поднели су велику жртву због својих улога

1651271401_profimedia-0491221699--1-.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Професионалност славних холивудских глумаца никада се није доводила у питање, па чак ни онда када су због улоге морали потпуно да трансформишу своје тело и промене лични изглед. Доносимо вам 5 глумаца који су се потпуно трансформисали за потребе својих улога, па чак смршали и по 20 килограма.

Прочитајте још: Да ли је храна за мачке БЕЗБЕДНА ЗА ПСЕ? Све што треба да знате о "крађи" из мачјег џака

Натали Портман

Глумица је била на дијети од шаргарепе и бадема, вежбала пет до осам сати дневно годину дана како би припремила своју већ добру фигуру за главну улогу у филму "Црни лабуд". У том периоду глумица је смршала чак 9 килограма.

- Било је неких ноћи за које сам мислила да ћу дословно умрети. Први сам пут схватила како се можеш толико замотати у улогу да те то на неки начин може сломити - открила је својевремено глумица.

Мила Кунис

Глумица је била прилично отворена због запрепаштења својим крхким телом. 

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

- Могла сам видети зашто је ова индустрија тако исцрпљена. Све што сте видели била је кост. Изгледала сам грозно. Требало ми је пет месеци да изгубим 9 килограма, а требало ми је неколико сати да их вратим - казала је својеремано млада глумица за британске медије.

Кристијан Бејл 

Редатељ филма није ни тражио од Кристијана Бејла да изгуби 28 килограма за филм. Глумац је за ББЦ рекао да је то сам желео да учини. Глумчева дневна исхрана састојала се од конзумирања витамина, трчања и једења само јабуке и конзерве туне дневно. Занимљиво је да је недуго након филма добио скоро 100 килограма за филм "Бетмен". 

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

- Мене је заинтригирала моја изопачена природа само да видим могу ли пријећи оно што су ми рекли да је заправо сигурно и у реду и да видим могу ли помакнути границе - рекао је Бејл.


Фото: Profimedia

Том Хенкс 

Глумац је смршао и удебљао за неколико улога, али његове припреме за филм "Бродолом живота" биле су најекстремније од свих.   Рекао је да су му највише недостајали пржени кромпирићи, а једино чега се није одрекао била је кафа. За потребе снимања филма "Бродолом живота" изгубио је чак 25 килограма. 


Фото: Profimedia

Хоакин Финикс

За своју најновију улогу Џокера у истоименом филму, глумац је неко време јео само једну јабуку на дан. За улогу је смршао чак 23 килограма.

Прочитајте још: Да ли знате зашто је ФЕРАРИ ЦРВЕНЕ БОЈЕ? Одговор има везе са ПРОШЛОШЋУ!

Рен и мед

- Желео сам да лик изгледа гладно и нездраво, попут неухрањеног вука- рекао је редатељ Тод Филипс у продукцијским белешкама рекавши да је његова идеја да Финикс смрша.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas