Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли бисте ПОСЛЕ ПРЕВАРЕ поступили као Шакира или Мајли Сајрус? Ево шта психолози мисле о ОСВЕТНИЧКИМ ПОТЕЗИМА

Ових дана се налазимо у вртлогу осветничких песама које су познате певачице посветиле својим бившим партнерима

1676289853_Majli-Sakira-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Не срећу се само јавне личности са преваром и издајом, међутим оне можда имају ту предност да могу јавно да искале свој бес и освете се тако да сви виде. Бес преварене жене једно је од најјачих осећања, а Интернет је протеклих дана погодила права лавина када су и Шакира и Мајли Сајрус објавиле своје осветничке песме.

Данас се реч "освета, осветнички" употребљава јако често, па можда и нема више такав значај, као кад је принцеза Дајана 1994. понела чувену осветничку хаљину о којој се и данас прича. Она је тада то урадила суптилно, а опет је успела у својој замисли. Што се тиче Шакире и Мајли, чини се како има превише изнетих детаља, много напада и рекламе, која је постала једини циљ свега.
Један аустралијски психолог каже да не би требало јавно исмевати своје бивше партнере, вређати их и делити са свима оно што се догодило само између вас.

Нова песма Мајли Сајрус, по свему судећи говори о њеном бившем Лијаму Хемсворту, а фанови су се додатно потрудили да претпоставкама подигну још већу прашину и популаризују песму. У периоду пре самог развода међутим, говорило се и како је Мајли била та која је њега преварила, и то са женом.

Међутим, победница је ипак била Шакира, која се ни најмање није трудила да сакрије било какво осећање. Она је посветила свом бившем драгом чак неколико песама, а последња је отишла толико далеко да је и име Пикеове нове девојке искоришћено у стиховима. Она није само прозвала Пикеа, након тога је чак решила да подигне зид између свог имања и имања његових родитеља. Док је пар дана пре тога гласно пуштала своју песму и поставила лутку у облику вештице која гледа на терасу његових родитеља.

Питање је да ли овакви поступци говоре нешто друго о великој звезди, која је дозволила да целу своју каријеру базира на једном скандалу. Психолози сматрају да се ту ради о жељи за истим простором који је имао ваш партнер, и чињеници да вам је стало да други чују и вашу страну приче.

- Грешка је када делите ширу слику са људима о томе шта се десило, а нарочито када то чините на друштвеним мрежама. Можете само да кажете да не желите да разговарате о томе - речи су једног психолога.

- Ако баш не можете да издржите, можете да сакријете све објаве вашег бившег на друштвеним мрежама, и тако спречите да од њега видите чак и фотографију - надовезао се други.

Било како било, не би требало тако да реагујете, а праћење бившег је још једна од забрањених активности, због ваше добробити. Најбоље би било када бисте направили паузу, и потпуно га избегавали 30 до 60 дана, по речима психолога. Размишљајте о нечем другом, дружите се са пријатељима и њима причајте о ономе што вас мучи, али никако не посежите за јавном осветом која говори само лоше о вама.

Како бисте ви поступиле у оваквој ситуацији?

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas