· · Коментари: 2
неочекивано

Да ли је ово нови план Меган Маркл? Светски медији брује о могућој промени професије некадашње глумице

Џо Бајден тек што је ушао у Белу кућу, а приче о томе ко би могао бити кандидат на следећим председничким изборима не стају. Од Камале Харис, Иванке Трамп и Доналда млађег, сада је дошао ред и на – Меган Маркл.

1615746254_f76cd8e260b6fa38448023b2b71d69899679b1cf.jpg
Фото: Епа

Како пише “Дејли мејл”, позивајући се на гласине које су уназад окружиле Вестминстер, Меган ће искористити хаос настао након њеног интервјуа са Опром Винфри како би лансирала политику каријеру која ће је одвести у Белу кућу.

Извор близак војвоткињи од Сасекса одбио је да коментарише ове гласине, али Меган и њен супруг принц Хари нису до сада крили своја политичка уверење. Током америчких председничких избора 2020. они су прикривено напали Доналда Трампа, ургирајући гласаче да “одбаце говор мржње”, што је портпарол пара описао као “позив на пристојност”. Трамп се већ декларисао да “није фан” Меган Маркл.

Прочитајте још: Софија Вергара објавила слику из младости и доказала да јој време не може ништа! (ФОТО)

Прошле године је Меганин пријатељ рекао “Венити феру” да је један од разлога што се војвоткиња није одрекла америчког држављанства кад је ушла у краљевску породицу био тај да си остави отворена врата да уђе у вашингтонску политику.

Бакингемска палата је покушала да дистанцира краљевску породицу од коментара током америчких избора, те у саопштењу навела да војвода, принц Хари, није њихов радни члан и да су његови коментари изнети “у личном својству”.

Извор “Дејли мејла” је, међутим, рекао да је претпоставка била да је Меган, бивша глумица, “бацила око” на изборе 2024, кад ће актуелни председник Џозеф Бајден имати 82 године и одлучивати око трке за други мандат.

Ако уђе у Белу кућу, Меган би била први женски председник Америке и други станар Беле куће који није белац, након Барака Обаме. Такође би се нашла у ципелама Роналда Регана, који је био холивудски глумац четири деценије пре него што је ушао у политику. Током председничке кампање 2020, Меган се обратила такозваној “кауч партији” названој “Кад све жене гласају”, организацији чији је кооснивач Мишел Обама, како би подстакла на учешће на изборима.

Прочитајте још: Од чега живе принц Хари и Меган, кад нигде не раде?

Меганини пријатељи су претходно подстицали спекулације о њеним политичким амбицијама, описујући њен успон од скромних почетака до “отелотворења америчког сна”.

А изгледа да и за тај сан неће мањкати средстава. Према процени “Тајмса”, пар има богатство од око 96 милиона фунти.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.