Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ ЈЕ ПОНОВО ПОЧЕО ДА ПИЈЕ? Бен Афлек и Џенифер Лопез виђени загрљени у шетњи, не хају за приче (ФОТО)

Шта се крије иза осмеха и загрљаја?

1671533464_profimedia-0744875953-Ben-Aflek-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Прошло је неколико месеци од свадбе, о ком је писао цео свет. Џен и Бен су судбоносно 'да' изговорили након што су 2004. године прекинули своју романсу пред заказано венчање. Овога пута имали су 2 церемоније, прву у Лас Вегасу, па на његовом велелепном имању у Џорџији. Славље је потрајало чак три дана, пар је отпутовао у Италију на медени месец, али многи су тада коментарисали како глумац на фотографијама изгледа несрећно и уморно.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: УЗ ЦРВЕНИ РУЖ И КРАТКУ ХАЉИНУ: Погледајте фризуру коју Џенифер Лопез предлаже за празнике (ВИДЕО)

Недавно су новопечени младенци били на мети папараца, док су шетали градом, и изгледали као заљубљени тинејџери. Пар се тада забављао куповином по луксузним бутицима у Милану. Чак их ни бесомучно трошење новца није могло спасити од тога да пред папарацима оставе одређени утисак: док је Џенифер по обичају блистала, и изгледала никад срећније, Бен је многима деловао као да удовољава свакој жељи супруге, али и да је на измаку снага.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Џенифер Гарнер обожава једноставне дневне стајлинге: Глумица као свака жена

 

Многи су почели да пишу и коментаришу како се Бен поновно одао пороцима (алкохолу), а и даље му нико није опростио што је прошле године окривио бившу супругу Џенифер Гарнер за алкохолизам, након што је све време била уз њега током одвикавања.

 

- Дефинитивно бих и даље пио да сам остао у браку. Она је један од разлога зашто сам почео да пијем... јер сам се осећао заробљено, рекао је Афлек тада.

Фото: Профимедиа

Ипак, сада су Бена и Џеј Ло папараци поновно усликали након дуго времена, и чини се да су се ствари промениле. Загрљени и насмешени шетали су улицама града уживајући у кафи, а поново можемо рећи да заиста изгледају заљубљено као и пре 20 година.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas