Oglas
· · Komentari: 0

DA LI JE PONOVO POČEO DA PIJE? Ben Aflek i Dženifer Lopez viđeni zagrljeni u šetnji, ne haju za priče (FOTO)

Šta se krije iza osmeha i zagrljaja?

1671533464_profimedia-0744875953-Ben-Aflek-naslov.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Prošlo je nekoliko meseci od svadbe, o kom je pisao ceo svet. Džen i Ben su sudbonosno 'da' izgovorili nakon što su 2004. godine prekinuli svoju romansu pred zakazano venčanje. Ovoga puta imali su 2 ceremonije, prvu u Las Vegasu, pa na njegovom velelepnom imanju u Džordžiji. Slavlje je potrajalo čak tri dana, par je otputovao u Italiju na medeni mesec, ali mnogi su tada komentarisali kako glumac na fotografijama izgleda nesrećno i umorno.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: UZ CRVENI RUŽ I KRATKU HALJINU: Pogledajte frizuru koju Dženifer Lopez predlaže za praznike (VIDEO)

Nedavno su novopečeni mladenci bili na meti paparaca, dok su šetali gradom, i izgledali kao zaljubljeni tinejdžeri. Par se tada zabavljao kupovinom po luksuznim buticima u Milanu. Čak ih ni besomučno trošenje novca nije moglo spasiti od toga da pred paparacima ostave određeni utisak: dok je Dženifer po običaju blistala, i izgledala nikad srećnije, Ben je mnogima delovao kao da udovoljava svakoj želji supruge, ali i da je na izmaku snaga.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Dženifer Garner obožava jednostavne dnevne stajlinge: Glumica kao svaka žena

 

Mnogi su počeli da pišu i komentarišu kako se Ben ponovno odao porocima (alkoholu), a i dalje mu niko nije oprostio što je prošle godine okrivio bivšu suprugu Dženifer Garner za alkoholizam, nakon što je sve vreme bila uz njega tokom odvikavanja.

 

- Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljeno, rekao je Aflek tada.

Foto: Profimedia

Ipak, sada su Bena i Džej Lo paparaci ponovno uslikali nakon dugo vremena, i čini se da su se stvari promenile. Zagrljeni i nasmešeni šetali su ulicama grada uživajući u kafi, a ponovo možemo reći da zaista izgledaju zaljubljeno kao i pre 20 godina.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas