· · Коментари: 0
ЕВРОВИЗИЈА

Да ли ово објашњава њен шарм и аутентичност? Констракту сви знамо, а ево који је њен хороскопски знак

Представница Србије пласирала се у финале Евровизије 2022. у Торину

1652448564_konstrakta-6.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен

Ана Ђурић Констракта, дефинитивно је ново освежење на европској музичкој сцени. Пре него што је 2019. покренула соло каријеру, истакла се као главни вокалиста инди поп групе Земља грува, која је основана 2007. године.

Прочитајте још: Овако је МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ прославила КОНСТРАКТИН улазак у финале ЕВРОВИЗИЈЕ 2022: Песма "Ин Цорпоре Сано" добила нову верзију (ВИДЕО)

Надимак Констракта, дала је сама себи у 20. години, јер је волела да компонује риме на специфичан начин што је у складу са њеном професијом, архитектуром. Псеудоним значи бити рационално емоционалан.

Констракта је дипломирала на Архитектонском факултету Универзитета у Београду. Године 2009. удала се за колегу архитекту Милана Ђурића са којим има сина Николу и ћерку Лену.

Поред богате музичке каријере коју је остварила протеклих година, Ана Ђурић Констракта, јавност осваја учешћем на такмичењу "Беовизија" 5. марта 2022. године, са песмом "Ин Цорпоре Сано". Наступила је као татлни аутсајдер, али је њена специфична појава, глас и кореографија за само три минута ођекнула читавим Балканом, али и Европом.

Победила је одлуком публике и жирија, а синоћ је Србију одвела у финале такмичења Евровизије 2022. које се одржава у Торину.

Прочитајте још: Хрватска у ТРАНСУ: Овако су комшије реаговале на КОНСТРАКТИН улазак у финале ЕВРОВИЗИЈЕ (ВИДЕО)

Како многи спекулишу, са астролошке стране, за њену специфичност и аутентичност, може да буде и пресудан хороскопски знак. Рођена је 12. октобра 1978. У хороскопу је Вага. За особе рођене у овом хороскопском знаку, каже се да су веома аутентичне, а да ли ће њена специфичност вратити Евровизију у Србију, сазнаћемо 14.маја од 21х, када је на програму финално вече престижног талмичења.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.