Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ДА ЛИ СЕ СЕЋАТЕ ФОТОГРАФИЈЕ НА КОЈОЈ ЈЕЦАМ?": Принцеза Дајана је једном испричала како је сазнала да је Чарлс вара (ВИДЕО)

"Мој муж је тражио да се за њу направи наруквица"

1713695689_Foto-Profimedia-Printscreen-YouTube-WaitMinute.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ YоуТубе - Wаит@Минуте
Oglas

Чувен је снимак на ком принцеза Дајана у црвеном капуту плаче након што је испратила супруга на петонедељни пут. Сви су мислили да је разлог то што ће јој недостајати, а она је годинама касније испричала шта се десило пред његов полазак...

Принцеза Дајана била је једна од ретких чланова британске краљевске породице који су говорили о свом животу, емоцијама, проблемима, а без сумње до данас нико није био отворен и директан као она.

Причала је о својој булимији, проблемима с менталним здрављем, усамљености и, што је повезано с већином ствари које су је мучиле, чињеници да ју је тадашњи принц Чарлс варао.

Љубавни троугао који је с њима чинила Камила, Чарлсова љубавница још од почетка седамдесетих и данашња (краљица) супруга један је од најпознатијих у историји, а Дајана га је помињала више пута.

Чувен је њен интервју који је дала за Б-Би-Сијеву "Панораму", у ком је истакла да их је у браку било троје, ту је књига "Дајана: Њеним речима" Ендруа Мортона, који је писао на основу њених тајно сниманих исповести, а познато је да су снимани разговори принцезе Дајане и Питера Сетелена, њеног тренера за јавни наступ и говор.

Како је принцеза Дајана схватила да је Чарлс вара?

У њима је она била толико отворена да је причала чак и о свом сексуалном животу са Чарлсом, а осврнула се и на тренутак када је схватила да је Чарлс вара с Камилом Паркер Боулс. Како је истакла, њен муж је својој љубавници купио посебан поклон, а она је наишла на неотворен пакет.

– Можда се сећате да сте видели моју фотографију на којој јецам у црвеном капуту кад је он отишао авионом. То није имало никакве везе с његовим одласком. Најстрашнија ствар се десила пре него што је отишао – испричала је Дајана.

– Била сам у његовој радној соби и разговарала с њим о путовању. Зазвонио је телефон, то је била Камила. Баш пред његовој петонедељни пут. Па сам помислила "Да ли да будем фина или да само седим овде?". Помислила сам да будем фина, па сам их пустила и то ми је једноставно сломило срце.

У другом снимку, она је објаснила како је пронашла поклон који је Чарлс намеравао да да Камили.

– Још увек сам била превише незрела да разумем све поруке које су стизале до мене. А онда ми је неко у његовом кабинету рекао да је мој муж тражио да се за њу направи наруквица – испричала је Дајана. – Једног дана сам ушла у канцеларију тог човека и рекла: "Шта је у том пакету?", а он је рекао: "О, не би требало да гледате у то".

– Отворила сам је и тамо је била наруквица. Била сам скрхана и рекла сам само: "Па, он ће јој дати то вечерас" – присетила се принцеза.

Како је открила, тај низ догађаја умало је довео до отказивања венчања. Отишла је на ручак са својим сестрама Саром и Џејн и рекла им да "није могла да се уда за њега".

– Било је као да је донео одлуку – и ако неће функционисати, неће функционисати. Пронашао је девицу, жртвено јагње, а на неки начин је био опседнут мноме. Али било је топло и хладно, топло и хладно, никад не бих знала како ће бити расположен, горе-доле, горе-доле – испричала је принцеза Дајана, којој су сестре рекле да је прекасно да откаже све.

Чарлс и Дајана венчали су се 29. јула 1981. године у Катедрали Светог Павла, пет месеци након што су објавили да су верени. Следеће године добили су сина принца Вилијама, а потом 1984. и принца Харија. Званично су разведени тек 1996. године.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas