Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Да ми је неко рекао да ћу се заљубити, не бих му веровао": Момчило Оташевић о љубави са 9 година старијом колегиницом

Права љубавна прича младог глумца Момчила Оташевића пред Дан заљубљених.

1644743682_19172_otasevic_ig.jpg
Фото: Милена Анђела
Oglas

Млади глумац Момчило Оташевић освојио је публику широм региона како својим улогама, тако и шармом, а посебно је занимљива његова љубавна прича са девет година старијом колегиницом.

Оташевић је с Јеленом Перчин добио двоје деце, а сада је у интервјуу за хрватске медије испричао да ниједно од њих двоје није ни помишљало на то да ће завршити заједно.

Момчило и Јелена су се упознали на снимању серије "Зора дубровачка", а на питање да ли је могао да замисли да ће му управо тај пројекат донети љубав, брак и децу, глумац каже:

Прочитајте још: НАТАША НИНКОВИЋ СЕ СЕЛИ ИЗ ВИЛЕ У СТАН: Ево који разлог се крије иза ове одлуке (ФОТО)

- Не, никад. Ни Јелена, ни ја. Догодило се. Упознао сам је кад сам дошао на кастинг. Јелена је питала које сам годиште. Ја кажем '90, а она пита продуценткињу Јелену Вељачу је ли то нека зафрканција. Касније ме позвала на кафу да попричамо о снимању, радили смо, били супер партнери, пријатељи, али да ми је неко тад рекао да ћемо се заљубити, да ћу остати у Загребу, живети овде, не бих му веровао.

Када је пак посао у питању, глумац искрено каже да је веома самокритичан, те да се ретко догоди да је сасвим задовољан урађеним.

- Ретко што од мог рада мени се као гледаоцу свиди. Увек нађем милион мана и проблема. Срећом, сапуница је једини формат у којем се све може кориговати. Од 22. године схватам их као генијални тренинг. Спремиле су ме за било који пројекат. На филму нема поправљања, шта си снимио, снимио си. И у театру, који ми је најдражи, одиграш и ћао. То је то. У том тренутку, истина, дајеш сву снагу, крв и месо и оставиш публици да суди. Нема поправљања - закључује Оташевић.

(24сата.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas