· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Данас је потпуно непрепознатљива, а њено ПРАВО ИМЕ не зна пола естраде! Да ли знате о којој ПЕВАЧИЦИ је реч?

Своју каријеру започела је још деведесетих година и траје и данас на естради.

1647707472_tina.png
Фото: InstagramScreenShot/tinaivanovic.blog

Популарна српска турбо-фолк и поп-фолк певачица Тина Ивановић током своје вишедеценијске каријере издала је неколико албума и данас је власница највећих домаћих хитова. Ипак мало ко зна које је њено право име и како је започела своју каријеру.

Наиме, Радмила Тина Ивановић започела је своју каријеру са само 14 година, када је победила на фестивалу "Први глас Поморавља", а са петнаест је наступала у једном месту близу границе са Румунијом, те је кући, како каже, донела зараду неколико пута већу од очеве плате.

Пре него што је снимила свој први албум, 1998. године, дуго је певала по клубовима у Немачкој. Међутим, тек 2004. Тина Ивановић снима албум Бунда од нерца, са ког се као један од највећих хитова у земљи издвојила песма Бунда од нерца. Две године касније, излази и албум Extra, а песме са њега које су биле популарне су Кабрио порше, Заљубљена, Нека журка крене и Екстра. На албуму Мирис љубави из 2007. године, запажене су песме Нормално, Бамбус, Не ради ми оно, Лаку ноћ памети и Мирис љубави.

Данас, Тина Ивановић важи за једну од најпопуларнијих певачица са Балкана која пуни клубове широм Европе.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.