Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тина Ивановић сина видела након 10 ГОДИНА: "Безброј пута сам колима одлазила до куће у којој је живео и чекала га" (ФОТО)

Певачица се присетила и њиховог емотивног сусрета након читаве деценије

1677152114_bata_spasojevic_24052022_0085.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Тина Ивановић прво дете, сина Данијела, добила је када је имала само 16 година. Певачица се сада присетила тешког периода и открила да јој нису дозвољавали да виђа сина дужи период.

- Само ја знам колико ми је у том периоду било тешко. Много сам патила. Када је требало да видим своје дете, бивши супруг и његова породица ми то нису дозволили. Никада га се нисам одрекла. Па, која мајка не би волела да буде са својим дететом. Не могу вам набројати колико пута сам колима одлазила до куће у којој је живео и чекала га - рекла је Тина.

Певачица се присетила њиховог сусрета 2005. године.

- Једном ми је пошло за руком да га видим, док је возио бицикл. Не знам да ли се сећа тога, јер био је баш мали, имао је четири године. Пришла сам му и рекла да сам ја његова мама и дала му новац. Приметила сам да је био збуњен и све време је гледао ка капији куће у којој је живео. Две године након развода отишла сам да радим у Немачку и редовно сам слала алиментацију. Тако је било све до 2005. године, када смо се коначно срели - испричала је Тина.

Подсетимо, певачица је већ годинама у браку са супругом Звезданом, те не крије да је са њим пронашла своју срећу.

- Он је један господин и џентлмен пре свега, зна да ме изненади. Много пута сам се изненадила. Ја увек кажем да мене ситнице освајају, а неке ствари које је он урадио су ме одушевиле. Пошто је он много вредан човек, воли да коси траву, направио је једном срце од траве и слово Т. Позвао ме је само да изађем на терасу, онда сам имала и шта да видим. Преко целе пољане срце и слово Т - испричала је певачица својевремено у емисији "Пулс Србије" на Курир Телевизији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas