· · Коментари: 0
СЕЋАЊЕ

Данас се навршава 12 година од смрти КСЕНИЈЕ ПАЈЧИН: Ништа није указивало на ТРАГЕДИЈУ, само 48 сати пре убиства објавила последњи селфи (ФОТО)

Данас се навршава 12 година од смрти Ксеније Пајчин

1647415942_ksenija.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Ксенија Пајчин, била је једна од најлепших девојака на нашој домаћој јавној сцени, али слободно можемо рећи и региону.

Прочитајте још: Легендарни Павле Вујисић је био један од омиљених домаћих глумаца, а да ли знате ко је његов рођени брат? (ФОТО)

О њеној лепоти многи су причали, доспела је чак и у светске медије, али прерана смрт прекинула је њен пут ка звездама.

Певачица која је била оличење лепоте, волела је музику, плес, живот. Била је једна од ретких која није имала "длаку на језику". Колеге су је обожавала и важила је за великог "друга", на естради. Када је 16. марта 2010. године, ођекнула вест, да је њен момак Филип Каписода убио њу, па себе, сви су били у шоку.

Убиста и самоубиство

Многе колеге, тешко су поднеле Ксенијину смрт. Данијел Алибабић, Индира Радић, Гога Секулић, МЦ Стојан, који су сарађивали са певачицом, никако нису морали да се помире да је више нема.  Дан пре трагедије, Ксенија је гостовала у једној емисји, где је бирала момка са којим ће изаћи на вечеру. Ништа није указивало на трагедију, јер је те вечери, њен дечко Филип изненадио у студију када јој је донео велики букет цвећа.

Фото: Инстаграм Принтсцреен/ксенија

Последњи селфи, неколико сати пре трагедије, Ксенија је управо објавила са момком, кога је то вече изабрала у емисији "Ништа за сакрити".

Прочитајте још: Верица Ракочевић као матуранткиња: Објавила ФОТОГРАФИЈУ из младости и открила о каквом је занимању тада маштала (ФОТО)

Два дана након тога, Филип је у стану на Вождовцу прво убио Ксенију, па себе. Сахрањена је 20. марта на Новом гробљу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.