· · Коментари: 0
искрено

Даница Максимовић отворено о томе зашто се никада није удала за невенчаног супруга Тодета: "Верујем да вам је тешко да схватите.." (ФОТО)

Наша глумица деценијама је са невенчаним супругом Тодетом, а она открива због чега никада није потписала папир

1649085476_danica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Даница Максимовић је харизматична и талентована глумица, коју памтимо по бројним улогама. Даница (69) дуже од четири деценије је у ванбрачној заједници са одабраником Тодетом Лолићем. Плод њихове љубави је син Милош Лолић који веж дуже време живи у Бечу, где се бави позорушном режијом. То што се никада нису венчали није представљало никакав проблем за њих, а они су током свих ових година пролазили кроз разна искушења.

Прочитајте још: Драгана Мирковић важи за једну од најуспешнији певачица на Балкану, а овако је изгледала на почетку каријере (ФОТО/ВИДЕО)

Даница је једном приликом за "Сторy" открила у чему је тајна њихове љубави коју ништа до сад није пореметило:

- Верујем да вам је тешко да то схватите кад данас сви живе неке инстант животе и виртуелну стварност. Погледи, додири, лептирићи у стомаку, све оно што чини љубав потпуном, тога је, напросто, све мање. Ипак, ако је љубав права, сигурно ће трајати. Важно је да је партнер уз вас и у срећи, као што је и у најтежим тренуцима, у смрти, када се растајете од највољенијих. Битно је и давање. Ништа не можете да добијете ако нећете дати, а пре свега љубав, разумевање, спокој. Нема ништа лепше од тога ако можете да пружите спокој партнеру поред вас. Све то ја сам пронашла у мом Тодету и зато толико дуго трајемо.

А када су је упитали због чега није желела да потпише папир и озваничи брак, Даница је потпуно искрено рекла:

- Напросто је била наша одлука да се не венчамо. Ништа нам ни овако не фали. Неки су ме због тога осуђивали, вероватно водећи се вером и традицијом, али када је папир икада нешто одредио? Шта кога брига како ја живим? У односу двоје људи битни су подршка, љубав и оно што се суштински живи. А тамо негде би и могао да стоји неки потпис, али не би ми ништа значио. То је само наша одлука била и ништа друго.

Прочитајте још: ПЛАТА ИЗ СНОВА, А ОНА ИДЕ НА ПОСАО УПЛАКАНА: Ана Севић открила којим се послом бавила пре певања

Иако изабраник једне од наших најлепших и најталетонтованијих глумица није из исте професије као она, Даница је истакла да је он имао доста разумевања за њен животни позив:

- Такав је карактер да га није дирало све оно што је могао да чује са стране о мом занимању, никада му нису сметале ни шкакљиве сцене у којима сам била. Пред важну премијеру умем да будем веома нервозна и тешка, а он је научио да у тим ситуацијама само треба да ме пусти и остави саму. Не би то свако могао. Веома је стабилан партнер. Ту је да разуме, да саучествује и помогне. С друге стране, увек сам и ја била његова подршка.

Прочитајте још: ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ ШОКИРАЛА новом изјавом: "БИВШИ МОМЦИ МИ ДОЛАЗЕ У ЕМИСИЈУ, ЊИХОВЕ ЖЕНЕ ТО НЕ ЗНАЈУ"!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.