· · Komentari: 0
NEKAD I SAD

Dragana Mirković važi za jednu od najuspešniji pevačica na Balkanu, a ovako je izgledala na početku karijere (FOTO/VIDEO)

Naša pevačica karijeru je započela pre više od tri decenije

1601026835_hello_party_12092019_0234.jpg
Foto: Ataimages

Dragana Mirković, jedna je od naših najpopularnijih pevačica na Balkanu i jedna od retkih koja može da se pohvali veoma uspešnom muzičkom karijerom koja traje više od tri decenije.

Pročitajte još: TRI DIVE na jednom mestu potpuno neprepoznatljive: Nikad viđena fotografija Lepe Brene, Vesne Zmijanac i Nade Topčagić (FOTO)

Iako je imala tada samo 16 godina, Dragana je već sa svojom prvom pesmom "Imam dečka nemirnog", koju je uradila u saradnji sa Novicom Uroševićem napravila pravi "bum". Prva ploča je prodata u 160 hiljada primeraka.

Foto: YouTube printscreen/Dragana Mirkovic

NJena karijera od samog početka išla je uzlaznom putanjom, a i dan danas ostala je dosledna sebi i svom stilu.

Uvek je bila korak ispred svih, pa je tako davne 1995. godine, na koncertu u Centru „Sava”, umesto klasičnog mikrofona, imala je bubicu koja joj je dozvoljavala punu slobodu pokreta i igranje sa plesnom grupom prema brižljivo osmišljenoj i uvežbanoj koreografij, a to je tada bilo viđeno samo kod svetskih zvezda na MTV kanalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakve su ti misli, takav ti je zivot. Jos jedan prelep dan ❤

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Pored toga što je dokazala da je sjajna pevačica, Dragana se oprobala i kao glumica, pa je 1994. godine snimila film o sebi "Slatko od snova".

Brojni hitovi obeležili su njenu karijeru, a i nakon 30 godina, puni stadione, klubove i hale, kada god nastupa, a publika zajedno sa njom svaku pesmu, peva uglas.

Pročitajte još: KONSTRAKTA otkrila čega se plaši, a jedna stvar je vezana za njenog supruga: "Imam otpor prema tome"

 

Dragana je već 20 godina u srećnom braku sa biznismenom Tonijem Bjelićem, ima ćerku i sina i živi u Austriji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.