· · Коментари: 0
ШОК

Дарко Лазић има нову девојку: Марина Гагић изненадила све реакцијом!

Дарко Лазић након раскида везе са Марином Гагић, упловио је у нову љубавну романсу

1624515376_darko-lazic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

Дарко Лазић већ неко време ужива у вези са новом изабраницом, певачицом Барбаром Бобак. Лазићева бивша вереница Марина Гагић имала је коментар на његову нову партнерку, након што је сазнала за њихову романсу.

Прочитајте још: Аца Лукас ухватио Соњу у превари: "Ухватио сам је за косу и тресао се од беса"

Ипак, она се и даље држи свог става да више не жели да даје коментаре о Дарку.

- Он је слободан човек, може да ради шта хоће. Чула сам и ја да има ту девојку која личи на мене, али мени то није ни битно. Он ме одавно више не занима и немојте ме више звати због њега - рекла је Марина.

Нова девојка Дарка Лазића је певачица

Нова Даркова девојка има 22 године и из Футога је, код Новог Сада. Она и певач се познају дужи период, а и неколико пута су заједно певали по Београду и Србији на весељима, али и по клубовима широм дијаспоре.

Међу њима су постојале варнице још од првог сусрета, али Лазић, који је тада уживао у љубави са Марином, није ништа покушавао. Они су све време певачеве љубави са Гагићевом остали у контакту преко друштвених мрежа, а чим је раскинута веридба с Марином, предложио је Барбари да се виде, што је она одмах прихватила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.