Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дарко Лазић поново у центру СКАНДАЛА: На наступу у Аустрији насрнуо на гитаристу из бенда

Певач се поново нашао у центру скандала када је насрнуо на гитаристу из бенда

1651818436_darko-lazic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Дарко Лазић, недавно је на једном наступу у Аустрији упао у жестоку свађу са једним од својих менаџера, да би сукоб кулминирао када је насрнуо и на свог гитаристу, јер је одбио да им исплати хонорар.

Прочитајте још: "ОСКРНАВИЛА ЈЕ МУЗЕЈСКИ ЕКСПОНАТ": Стручњаци кивни на Ким Кардашијан јер је носила оригиналну хаљину МЕРИЛИН МОНРО

- Дарко Лазић је то вече радио на улазнице, продао је 300 карата, а једна је била 30 евра, тако да је то вече зарадио 9.000 евра. Био је под дејством наркотика и алкохола. Са њим су били клавијатуриста, гитариста и бубњар, а имао је и возача. Наступ је био океј, али је у бекстејџу настао хаос - прича наш извор близак певачевим сарадницима и наставља:

- Дарко је тражио да му људи из дискотеке исплате свих 9.000 евра, али су они имали другачији договор с његовим менаџерским тимом. Они су им рекли да Лазићу дају 2.500 евра, а остатак да проследе њима. Ту је Дарко побеснео, почео је да виче: "Дајте ми моје паре", а онда је позвао једног од менаџера. И с њим се свађао, нарочито је подивљао када му је речено да од тих пара мора да исплати и музичаре и возача. Почео је да псује, одбијао је то, али му је менаџер поручио да буде задовољан, јер не би требало ништа да добије пошто им дугује 300.000 евра. Прекинуо је разговор са том реченицом, није више желео да се расправља с певачем.

Ту се ипак није завршило, већ је Лазић испољио свој бес на музичарима, који су захтевали свој хонорар. - Напао их је и рекао да му не пада на памет да им он даје паре од тих 2.500 евра. Пале су баш тешке речи. Вриштао је. Тада су му рекли да под хитно мора да се среди и да престане да пије и дрогира се. То га је посебно изнервирало, па је урлао: "Ја ћу да водим свој живот како ја хоћу, ја се јавно дрогирам, нико не може да се меша, мој живот - моја ствар!" У том моменту мало је фалило да дође и до туче. Бесан Дарко је скочио на гитаристу, али су се одмах остали умешали и раздвојили их. Само захваљујући њима није дошло до туче. Паре су остале на столу, али нико није помињао како су их на крају распоредили и да ли је исплатио музичаре - завршава саговорник Курира.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas