Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дарко Лазић приведен након свадбе? Медији пренели да је певач одведен у полицијску станицу због саобраћајног прекршаја

Певач се огласио поводом ових информација

1693487124_Foto-Ataimages.rs-Zoran-Jovanovic-Maccak.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Зоран Јовановиц Мачак
Oglas

Дарко Лазић дан после свадбе завршио је у полицији, а како Курир незванично сазнаје, због вожње без возачке дозволе. Њега је полиција пронашла испред ресторана где су он и Каћа организовали гала славље. Наиме, Лазић је у среду на својој свадби возио аутомобил, ишао по младу од Брестача до Угриноваца, а потом и до свечане сале у Печинцима, иако у Србији има забрану управљањем возилом.

Курир преноси да је младожења испред ресторана разговарао с полицијом, звао некога телефоном и викао, а потом је отишао с њима у полицијску станицу, где је дао изјаву поводом, како смо сазнали, вожње без возачке дозволе.

Будући да су сви медији преносили из минута у минут његову свадбу, полицији није могло да неопажено промакне да је певач сео за волан "ламборгинија" и возио.

Подсетимо, данас му је и изречена казна због изазивања саобраћајне несреће пре неколико дана и кажњен је са 190.000 динара и 10 месеци забране управљања возилом. Дарко је, наиме, прошле среде био за воланом "БМW" иако има забрану вожње до фебрура наредне године, а полицајцима на увиђају дао је чешку возачку дозволу јер му је српска одузета. Он је налетео на комби и том приликом је направљена само мања материјална штета. Повређених није било.

Дарко се након ових навода огласио и порекао информације које су се нашле у медијима.

-  Није истина да сам ухапшен, код куће сам. Ево једем, доручкујем. Не знам докле више да сам ухапшен? Свадба ми је. Моји другари из Пећинаца су турирали аутомобилом, па је онда дошла полиција како би видела шта се дешава - поручио је Лазић за "Блиц", наводећи да није одведен у полицију.

Иначе, Лазићу је одузета возачка дозвола због великог броја казнених поена, а има забрану вожње до фебруара 2024. године.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas