Oglas
· · Komentari: 0

Darko Lazić priveden nakon svadbe? Mediji preneli da je pevač odveden u policijsku stanicu zbog saobraćajnog prekršaja

Pevač se oglasio povodom ovih informacija

1693487124_Foto-Ataimages.rs-Zoran-Jovanovic-Maccak.jpg
Foto: Ataimages.rs, Zoran Jovanovic Mačak
Oglas

Darko Lazić dan posle svadbe završio je u policiji, a kako Kurir nezvanično saznaje, zbog vožnje bez vozačke dozvole. NJega je policija pronašla ispred restorana gde su on i Kaća organizovali gala slavlje. Naime, Lazić je u sredu na svojoj svadbi vozio automobil, išao po mladu od Brestača do Ugrinovaca, a potom i do svečane sale u Pečincima, iako u Srbiji ima zabranu upravljanjem vozilom.

Kurir prenosi da je mladoženja ispred restorana razgovarao s policijom, zvao nekoga telefonom i vikao, a potom je otišao s njima u policijsku stanicu, gde je dao izjavu povodom, kako smo saznali, vožnje bez vozačke dozvole.

Budući da su svi mediji prenosili iz minuta u minut njegovu svadbu, policiji nije moglo da neopaženo promakne da je pevač seo za volan "lamborginija" i vozio.

Podsetimo, danas mu je i izrečena kazna zbog izazivanja saobraćajne nesreće pre nekoliko dana i kažnjen je sa 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom. Darko je, naime, prošle srede bio za volanom "BMW" iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta. On je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena samo manja materijalna šteta. Povređenih nije bilo.

Darko se nakon ovih navoda oglasio i porekao informacije koje su se našle u medijima.

-  Nije istina da sam uhapšen, kod kuće sam. Evo jedem, doručkujem. Ne znam dokle više da sam uhapšen? Svadba mi je. Moji drugari iz Pećinaca su turirali automobilom, pa je onda došla policija kako bi videla šta se dešava - poručio je Lazić za "Blic", navodeći da nije odveden u policiju.

Inače, Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog velikog broja kaznenih poena, a ima zabranu vožnje do februara 2024. godine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas