Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дарко Лазић стао на "ЛУДИ КАМЕН": Певач организовао тајно венчање и одлучио да се пресели из Београда

Дарко Лазић је пре неколико дана одлучио да се ожени у тајности

1670661669_Foto-Printscreen-Instagram-darkolazicofficial.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - дарколазицоффициал
Oglas

Певач Дарко Лазић се оженио изабраницом Катарином пре два дана, након што је мало пре тога потврдио да су "обоје разведени", те да нема препрека њиховој љубави.

Дарко и Катарина су се, како су пренели домаћи медији, венчали у тајности, а судбоносно "да" изговорили су у општини у Новом Саду, у присуству неколико људи.

- Лазић је до ушију заљубљен у Каћу! Све би урадио за њу, а одлука да не живе у местима у којима је он досад живео изненадила је његове блиске људе. Купио је стан у Новом Саду, у ком ће ускоро наставити заједнички живот - истиче извор Блица на почетку.

Прочитајте још: "Надам се да ћу и ја наћи СРОДНУ душу": Емина Јаховић искрено о ДЕЦИ и односу са БИВШИМ МИЖЕМ

- Дарко је желео да изненади Катарину, па је све припремао у тајности. Одрешио је кесу, па преписао некретнину на њу, што ју је оставило без текста! Стан има 110 квадрата, на одличној је локацији, а о Београду Дарко не размишља, тамо ће долазити само због пословних обавеза и због ћеркице коју има са Аном Севић - додао је добро обавештен извор.

Иначе, Дарко је недавно потврдио да купује стан у Војводини.

- Циљ ми је да с Каћом почнем од нуле, да саградимо нешто своје и мислим да је то, засад, у Новом Саду. Нико не зна да ја већ планирам Каћу да изненадим станом. То ће бити мој поклон за њу. Нисам хтео да живимо у стану од 50 квадрата. Ово што узимам сад кошта цело богатство, имаћемо преко 100 квадрата - казао је тада за "Републику".

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas