Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Деа Ђурђевић се присетила тешких тренутака након тешке несреће "Мрзела сам све који имају функционалне руке"

Водитељка Деа Ђуровић преживела је агонију када је пре неколико година доживела велику незгоду у саобрачају када јој је аутобус откинуо руку, коју су лекари једва успели да сачувају.

1705409000_a1640d5c13b4e8a58289e3941bb0b1352a6ee3aa.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Она се дуго опорављала након несреће, а сада је проговорила о тешком периоду.

- Када сам била у болници нисам виђала своје пријатеље, породицу. Морали су да ме гледају преко стакла скоро четири месеца. Забранила сам да ме питају како сам, морали су да ми причају само о лепим темама. Нисам желела да неко плаче испред мене. Ко не може да издржи, није долазио. Рука је била ампутирана изнад лакта, борили су се и за срце и за плућа и за карлицу... Прогнозе су биле оптимистичне и лекари су ми заиста у томе много помогли јер су били позитивни и често су се шалили са мном - прича водитељка за Блиц.

Деа је признала да јој је велика подршка веома значила, али и психијатар.

- У болници сам имала контакт са психијатром, разговарали смо често јер сам са њом прво радила на сновима јер ми се то стално враћало. Када сам изашла из болнице радила сам на емпатији јер нисам веровала да људи имају проблеме. Сви људи који имају обе руке су ме ужасно нервирали, мрзела сам све који имају функционалне руке - признала је храбра Деа.

Ђурђевићева се присетила и изласка из болнице, али и првог одласка у ноћни провод.

- Први радни дан након изласка из болнице био је феноменалан. Колеге када су ме виделе су плакале. Ја сам се чудила зашто плачу када је све прошло. У почетку сам радила једном недељно, па два пута, после тога сам имала још једну операцију, уградили су ми два бајпаса у нози - прича она и додаје:

- Први одлазак у кафану је био фантастичан, јер сам то јако желела да урадим када изађем из кафане. Прво је био повратак на телевизију, онда прослава титуле Звезде и након тога кафана. Све сам испунила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas