Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Деца хоће да га виде, али он не одговара на поруке": Тања Савић о новим проблемима са мужем - "Окренуо ме је против родитеља"

Певачица проговорила о проблемима са Супругом

1670484309_318955743_661887432247312_8428705052035124593_n.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Наиме, Тања Савић у последњем интервјуу истиче да јој се супруг Душан Јованчевић, који живи у Аустралији, не јавља, па чак ни онда када су јој потребни неопходни папири за синове Максима и Ђођра.

- Синови се чују са њим и ја стварно немам никакав проблем са тим. То је њихов тата, увек ће то бити и треба да се чују. Ја бих просто волела да уђем у комуникацију са њим, али његова је одлука да он то не жели, не знам из ког разлога. Ја сам покушавала да ступим у контакт са њим - признала је певачица.

- На пример, била је ситуација када су ми из школе тражили њихов извод из матичне књиге рођених на енглеском језику пошто су они тамо рођени. Ја сам њему послала захтев да ми то пошаље, међутим, он ми није одговорио на то. Ја сам њему и поред тога поново писала да то не треба мени него школи. Опет нисам добила никакав одговор - открила је Тања.

Прочитајте још: Бивша жена Скотија Пипена СМРТ за НБА: Ужа специјалност су јој млади кошаркаши, а сада је у вези са сином Мајкла Џордана (ФОТО)

- Заиста ми је јако тешко по том питању, али хајде. Они би наравно желели да виде свог тату. Наравно да су га пожелели. Ја увек кажем да он било кад може да дође у Србију и то није никакав проблем, ако изузмемо то што он има неке репове из прошлости и питања на која мора да одговара пред судом. Али све је то део живота. Нек стисне зубе и нека дође - додаје Тања, која се од супруга одвојила још 2020. године и њихов развод још увек није финализован.

О проблемима у браку Савићеве и Душана Јованчевића у медијима се писало надуго и нашироко, али би певачица увек оштро демантовала све написе, називајући их "малициозним и нетачним". Ипак, Тања се сломила и признала све кроз шта је пролазила у Аустралији, далеко од родитељског дома, тек када је Душан одвео синове без њеног знања и дозволе у Аустралију и одбио да их врати. Под притиском јавности и суда Јованчевић је коначно вратио децу Савићевој, али су убрзо уследиле разноразне оптужбе на њен рачун, од тога да је са њим конзумирала недозвољене супстанце, па све то наводних превара са женама, таксистима и пекарима.

- Моћ манипулације коју је Душан имао нада мном је таква да се навучеш на некога ко није вредан помена. Ја сам њега волела као Бога и била слепа поред очију. Али кад се пробудиш из тог хорора схватиш какве си све прилике пропустио, да је живот текао поред тебе због особе која те није заслужила, а којој си ти пружила пажњу максимално. Он је мене окренуо против родитеља - испричала је певачица својевремено у "Премијери".

Прочитајте још: Раста открио како је изгубио 20 килограма: Променио је једну ствар и кренуо је брзо да мршави (ФОТО)

- Шта сам ја знала са 24 године? Видела сам Златну обалу и помислила колико је све то дивно. Видела сам и те лепе, зелене очи и пала на њих. Није ко имао да ми каже: "Стани, немој". Отишла сам тамо и била сама. У том постпорођајном периоду сам сама одгајала децу, док се он опијао по кафанама. Ја сам била мртва уморна, а на све то сам морала да пазим да он нешто не прави када се врати такав кући - додала је тада.

- Говорио ми је иронично да сам Света Марија како би ме ударио тамо где ме највише боли. Ја сам увек волела да помажем људима, па сам тако хтела и њему да помогнем, да га оплеменим. Он не сме сада да дође у Србију, а било би лепо да скупи храброст и да дође, па да одговара за све што је учинио мени и деци. Даћу све од себе да му се забрани улазак у Србију и да му се изрекне забрана да не може да нам приђе.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas