Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Детаљи ВЕНЧАЊА Софије Милошевић и Луке Јовића: Венчаће ће се у чувеној вили из 18. века (ФОТО)

Софија Милошевић и Лука Јовић годинама уживају у љубави коју су крунисали рођењем синова. Иако су се верили пре неколико година, венчање манекенке и дизајнерке и фудбалера ишчекује се већ дужи временски период.

1704886650_sara_jo_23062023_0166-2-.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Они ће судбоносно "да" изговорити ове године, али датум држе у тајности. Оно што је познато јесте то да ће имати две свадбе, у Италији на језеру Комо за мањи круг људи, а потом и свадбу за око 300 званица у Београду, на којој ће певати многа велика естрадна имена.

Иначе, како сазнајемо од извора блиског манекенки, пар ће се венчати у чувеној вили Балбијано. Саграђена је у 18. веку, а налази се на самој обали монденског језера Комо и окружена је шумом. У собама које су смештене на различитим спратовима налазе се драгоцене збирке кинеске и афричке уметности, вредан француски намештај и уметничка дела од непроцењиве вредности. Из виле се пружа и прекрасан поглед на планине регије Ломбардија.

Према подацима са званичног сајта ове виле, смештај за 12 особа у шест апартмана у главној кући Палацо кошта од 30.000 евра за ноћ, односно 35.000 евра уколико младенци одлуче да кућу унајме на само једну ноћ. У тај износ урачунат је и најам виле и врта за до највише 200 гостију.

Цена најма целе виле без ноћења износи 35.000 евра, али ако се ради о дневном најму, то је могуће само током радног дана. Могућ је најам виле и током викенда, али само уколико се резервише минимум три ноћи. Иначе, фамозна вила је највећа приватна некретнина на овом језеру, а позната је и по томе што се у њој снимао и филм о породици Гучи са Леди Гагом у главној улози.

Будућа млада ће, каже наш извор, у Београду на свадби носити две своје креације, које већ увелико осмишљава са својим тимом. Једна ће бити права, дугачка бела венчаница у којој ће судбоносно "да" изговорити у Храму Светог Саве, а друга ће бити мини-хаљина коју ће понети на слављу.

(Курир)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas