Oglas
· · Komentari: 0

Detalji VENČANJA Sofije Milošević i Luke Jovića: Venčaće će se u čuvenoj vili iz 18. veka (FOTO)

Sofija Milošević i Luka Jović godinama uživaju u ljubavi koju su krunisali rođenjem sinova. Iako su se verili pre nekoliko godina, venčanje manekenke i dizajnerke i fudbalera iščekuje se već duži vremenski period.

1704886650_sara_jo_23062023_0166-2-.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Oni će sudbonosno "da" izgovoriti ove godine, ali datum drže u tajnosti. Ono što je poznato jeste to da će imati dve svadbe, u Italiji na jezeru Komo za manji krug ljudi, a potom i svadbu za oko 300 zvanica u Beogradu, na kojoj će pevati mnoga velika estradna imena.

Inače, kako saznajemo od izvora bliskog manekenki, par će se venčati u čuvenoj vili Balbijano. Sagrađena je u 18. veku, a nalazi se na samoj obali mondenskog jezera Komo i okružena je šumom. U sobama koje su smeštene na različitim spratovima nalaze se dragocene zbirke kineske i afričke umetnosti, vredan francuski nameštaj i umetnička dela od neprocenjive vrednosti. Iz vile se pruža i prekrasan pogled na planine regije Lombardija.

Prema podacima sa zvaničnog sajta ove vile, smeštaj za 12 osoba u šest apartmana u glavnoj kući Palaco košta od 30.000 evra za noć, odnosno 35.000 evra ukoliko mladenci odluče da kuću unajme na samo jednu noć. U taj iznos uračunat je i najam vile i vrta za do najviše 200 gostiju.

Cena najma cele vile bez noćenja iznosi 35.000 evra, ali ako se radi o dnevnom najmu, to je moguće samo tokom radnog dana. Moguć je najam vile i tokom vikenda, ali samo ukoliko se rezerviše minimum tri noći. Inače, famozna vila je najveća privatna nekretnina na ovom jezeru, a poznata je i po tome što se u njoj snimao i film o porodici Guči sa Ledi Gagom u glavnoj ulozi.

Buduća mlada će, kaže naš izvor, u Beogradu na svadbi nositi dve svoje kreacije, koje već uveliko osmišljava sa svojim timom. Jedna će biti prava, dugačka bela venčanica u kojoj će sudbonosno "da" izgovoriti u Hramu Svetog Save, a druga će biti mini-haljina koju će poneti na slavlju.

(Kurir)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas