Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дијета Ане Бекуте: Ево шта прво унесе у организам када се пробуди

Једна од највећих звезда на естради и чланица жирија „Звезда Гранда“ Ана Бекута у својој седмој деценији заиста има изглед једне неговане жене, а пре свега даме

1699860978_zvezde_granda_09112023_0035.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Одувек се трудила да подстиче жене да брину о свом здрављу, телу и духу, али и да буду задовољне пре свега саме собом, а не како каже, да испуњавају туђе стандарде лепоте.

Управо због тога је послала важну поруку свим припадмицама нежнијег пола и апеловала на жене да увек крећу од љубави према себи, јер како кажу, ако себе не волиш и не поштујеш довољно, то неће чинити ни други.

-Свака жена мора бити здрава. Девојке, немојте да фризер и шминкер буду пречи од гинеколога и мамографије. Немојте да козметика буде преча од вежбања. Немојте да је ишта изван вашег тела и духа прече од оног што је унутра- истакла је Ана, а потом се дотакла великог притиска медија и друштвених мрежа.

–Медији и Инстаграм знају бити окрутни приказујући нереалне стандарде лепоте и стилове живота. И многе жене су због тога незадовољне собом. То ме много растужује. Љубав према себи је лековита. Желим вам да се од свега што вас мори излечите бригом за себе и том љубављу.

Она је и јавно открила шта се налази на њеном дневном менију који се углавном заснива на здравој исхрани и открила које намирнице треба избегавати.

-Највише волим унуцима да направим лазање. И сама их обожавам, јер у мојој кухињи нису онако масне као што су најчешће на другим местима, већ лаганије. Колачима нисам вична, па могу да буду срећни кад им за десерт послужим пудинг, јер њега умем да спремим. Такође, кад припремам ручак или вечеру за пријатеље, то не може да прође без чаше белог вина – испричала је певачица.

Због природе посла којим се бави, Ана не може да укомпонује баш увек препоручених пет оброка дневно. Обично доручак прескаче, мада је из Америке понела једну врло здраву навику – у које год доба да се пробуди, дан започиње воћем.

-Воће ми прија. И то је прво што унесем у организам када се пробудим. После следи ручак, који мора да обилује поврћем, док вечеру скоро да и не практикујем. Ако идем с друштвом у ресторан или на неку пословну вечеру, онда гледам да то буде што раније, јер ми не прија да легнем пуног стомака. Иначе, хлеб избегавам откако ми је тест толеранције на храну показао да би све врсте житарица, сем кукуруза, требало да избацим из употребе. Тако једем проју уместо хлеба – открила је певачица.

Што се тиче течности коју уноси у свој организам, битно је напоменути да кофеин који је саставни део дана највећег дела популације избегава и пре бира чај.

-Кафа ми такође не прија, па је, кад год могу, заменим чајем. Ако ми се баш много пије, одлучим се за ону без кофеина. И морам да признам да сам приметила да мом организму јако прија вода, негазирана, коју пијем у огромним количинама -открила је Бекута.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas