· · Коментари: 0

Дијета Саше Поповића: "За две недеље изгубим пет килограма"

Саша Поповић има тачно дефинисан план исхране када жели да изгуби килограме

1672301341_a8d06585e4ff81afa70dc241d82d9f704627f437.jpg
Фото: АТА имагес

Саша Поповић изгледа као да је време стало. Они који га се сећају док је са Бреном певао у "Слатком греху" могу да потврде да се није много променио.

Саша има јасно дефинисану дијету која му не дозвољава велике осилације килограма, тако да може да одржава  исту килажу. Како каже, током зиме се угоји, што је случај за многе, али да уз одређену дијету брзо изгуби килограме.

- Увек се угојим током зиме, па морам на пролеће да мршавим! Тада је време слава и празника, једе се зачињена и тешка храна. Током зимских месеци углавном добијем од два до пет килограма. Када одлучим да смршам, придржавам се одређеног начина исхране - рекао је Саша Поповић за Информер.

Прочитајте још: Јелена Ђоковић била гост Жељка Самарџића на концерту: Запевала омиљену песму (ВИДЕО)

Објаснио је и како почиње дан и шта се налази на његовом менију за ручак и вечеру:

- Свако јутро пијем кафу, понекад са млеком. То доручкујем, а за ручак могу да бирам између шницли, гриловане пилетине, рибе. За вечеру је углавном комбинација меса и салате, јаја, а понекад само воће и јогурт. Пријају ми такви оброци. Углавном имам 73 килограма, али некада одем и на 78. За две недеље, колико се иначе храним на овај начин, изгубим тих пет кила. Довољно је да 14 дана поведем рачуна о храни, скинем вишак и то је то. И моја жена Сузана користи исти програм - испричао је Саша.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.