Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
манекенка

Дијета Софије Милошевић након порођаја: "Била сам незаустављива! Угојила сам се 10 килограма"

Софија Милошевић може да се похвали сјајним изгледом

1660226092_ac461ebccd7230b4797f7dd229354d10d6a6ea24.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Манекенка и креаторка, Софија Милошевић, у последње две године има много разлога за срећу постала је мама двојице дечака. Прво је 2020. године са партнером Луком Јовићем добила сина Алексеја, а ове године на свет је дошао и Теодор.

Софија и поред две трудноће које су биле временски близу изгледа одлично, али како сама истиче није увек задовољна. У трудноћи се угојила 10 килограма, али је до сада смршала 7 килограма, уз помоћ редуковане исхране.

- Током трудноће са Теодором нисам имала проблем са мучнинама и због тога сам јела по цео дан. Била сам незаустављива! Угојила сам се 10 килограма. Након порођаја сам имала 65 килограма и излуђивао ме је вишак око стомака. Имала сам утисак да, где год пођем, мој стомак иде испред мене. То ме је баш нервирало", - испричала је Софија за "Информер".

Прочитајте још: Најлепши загрљај у "граду љубави": Фотографије СЛОБОДЕ МИЋАЛОВИЋ из Париза ће вас одушевити (ФОТО)

Манекенка је додала и од чегфа се сада састоји њена исхрана и шта је успела да избаци из јеловника:

- Избацила сам просте шећере, који се налазе у слаткишима, а угљене хидрате сам смањила, али их и даље конзумирам. Највећи успех је то што сам се одвикла од брзе хране, коју сам јела током целе трудноће. Сада углавном доручкујем овсену кашу са кикирики путером и свежим воћем или јаја са авокадом и хлебом. За ручак бирам рибу или месо са поврћем и салатом, а слично једем и за вечеру. Додуше, морам да будем искрена, некад се опустим па поједем пицу или пасту - искрена је Софија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas