· · Komentari: 0
manekenka

Dijeta Sofije Milošević nakon porođaja: "Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se 10 kilograma"

Sofija Milošević može da se pohvali sjajnim izgledom

1660226092_ac461ebccd7230b4797f7dd229354d10d6a6ea24.jpg
Foto: Ata images

Manekenka i kreatorka, Sofija Milošević, u poslednje dve godine ima mnogo razloga za sreću postala je mama dvojice dečaka. Prvo je 2020. godine sa partnerom Lukom Jovićem dobila sina Alekseja, a ove godine na svet je došao i Teodor.

Sofija i pored dve trudnoće koje su bile vremenski blizu izgleda odlično, ali kako sama ističe nije uvek zadovoljna. U trudnoći se ugojila 10 kilograma, ali je do sada smršala 7 kilograma, uz pomoć redukovane ishrane.

- Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo", - ispričala je Sofija za "Informer".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Pročitajte još: Najlepši zagrljaj u "gradu ljubavi": Fotografije SLOBODE MIĆALOVIĆ iz Pariza će vas oduševiti (FOTO)

Manekenka je dodala i od čegfa se sada sastoji njena ishrana i šta je uspela da izbaci iz jelovnika:

- Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom. Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu - iskrena je Sofija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.