Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 2. МАРТ: Овна очекују ванредни трошкови, Јарац сумња у партнера

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за суботу 2.март, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље...

1709363810_17d0e41b6114f6db3ede9a43fc7178b82c3ace2c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у вашој астролошкој кући финансија, прави напет аспект са фиксном звездом Алгол, па вас очекују ванредни трошкови, нарочито ако се бавите некретнинама, грађевинским радовима, сређивањем стамбеног простора. Главобоља.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиција Месеца, који управља вашом логиком и смислом за бизнис, пружа вам могућност реализације неких креативних идеја и замисли, нарочито ако сте преко посла присутни у јавности, Послушајте савет једног Јарца или Риба.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец данас управља вашим финансијама из астролошке куће свакодневних обавеза и послова, па избегавајте непотребне трошкове. Могуће су расправе са сарадницима, рођацима, комшијама. Вољена особа сумеа да нешто кријете од ње.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Позиција вашег владаоца Месеца у Шкорпији, чини вас спремним да покренете заједнички посао са љубавним или пословним партнером. Ипак, пазите, јер су могући ванредни трошкови, ако је ваше занимање повезано са уметношћу, спортом, образовањем.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у Шкорпији у опозицији са фиксном звездом Алгол, наглашава вашу интуицију и креативност, али доноси трзавице у дому и породици. Јулске Лавове очекује увећање зараде, док августовски треба да пазе ако планирају да улажу новац.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у астролошком пољу менталног стања и логике, подстиче вас на прављење плановца о послу који би могао да вам обезбеди стабилан извор прихода на дуже стазе. Добијате позив за излазак од једног Јарца. Променљиво расположење.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са Месецом у астролошкој кући посла и новца који прави напет аспект са фиксном звездом Алгол, требало би да поведете више рачуна о трошковима. Избегавајте расправе са женама. Слободне Ваге очекује страствени сусрет са једним Стрелцем.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец, владалац девете астролошке куће, прелази преко вашег знака, доносећи вам могућност уговарања нових пословних аранжмана са странцима. Заузете Шкорпије могу се наћи у ситуацији да се због нечега правдају вољеној особи.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошкој кући ограничења образује напет аспект са фиксном звездом Алгол, због чега узрок ваше нервозе може бити повећан обим посла, али и финансије. Вољена особа предлаже вам одлазак на заједнички пут. Више шетајте.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са Месецом у 11. астролошком пољу, имате подршку пријатеља на положају, али ипак поведите рачуна о томе коме и шта причате о новим пројектима. Имате утисак да брачни или дугогодишњи партнер нешто жели да сакрије од вас.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошком пољу каријере подстиче вашу амбицију, али опозиција са Алголом, фиксном звездом лошег значења, упозорава на опрез приликом улагања новца у нове послове. Послушајте савет једног Бика или Шкорпије.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у вашој астролошкој кући контаката са странцима, путовања и образовања, доноси вам понуду за исплатив аранжман. Један Јарац који већ дуже време гаји емоције према вама, шаље вам позив за излазак. Избегавајте алкохол.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas