Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Док је Камила била Чарлсова љубавница, сестра од краља је имала АФЕРУ са КАМИЛИНИМ мужем

Компликован љубавни живот краљевске породице

1663149451_kamila-i-carls.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Љубавни живот чланова краљевске породице почео је да  се компликује оног момента када је Камила имала 25 година. 

Она је живела у Лондону и једном приликом је срела принца Чарлса на забави. Пришла му је и рекла: "Моја прабака је била љубавница твог пра-пра-пра деде. Осећам да имамо нешто заједничко."

Прочитајте још: Ову шару је могла да носи само КРАЉИЦА, али и они којима КРУНА дозволи (ФОТО)

Краљевски биографи кажу да је Чарлс у том моменту "изгубио главу" за вицкастом Камилом.

"Иако јој се заљубљени принц удварао шест месеци, није успео да је запроси. Вратио се на море у фебруару 1973. године,", испричао је извор.

Док је Чарлс био у морнарици, Камила је упознала будућег супруга Ендрјуа Паркера Боулса. Међутим, пар је раскинуо јер је Ендрју тада упловио у везу са принцезом Аном, Чарсовом сестром.

И та веза се брзо прекинула, Камила се удала за Ендруја, а Чарлс је оженио Дајану. Али искра између Камиле и Чарлса никад није нестала.

 

Свима су говорили како су добри пријатељи, па када је родила своје прво дете, сина Тома, Камила је позвала Чарлса да му буде кум. И он је сада и кум и очух Камилином сину.

А онда је дошла та фамозна 1986. година и Чарлс и Камила су обновили своју везу, упркос томе што су били у браку. Камила је због тога стекла епитет омражене љубавнице који је и данас прати.

Принц није признавао везу па је 1994. за "Њујорк тајмс" о Камили рекао следеће: "Она је била пријатељица јако дуго - и биће моја пријатељица још дуго". А онда је 1998. своју партнерку упознао са старијим сином, 1999. организовао је сусрет њен и Харија, а исте године појавио са њом на рођенданској забави њене сестре у престижном лондонском хотелу.

Прочитајте још: УЈЕДИЊЕНИ: Меган Маркл и принц Хари придружили се Вилијаму и Кејт док дочекују ковчег краљице Елизабете (ФОТО)

Елизабета ИИ је 2000. позвала Камилу на прославу 60. рођендана грчког краља Константина у Чарлсовој резиденцији. Први јавни пољубац краља и краљице супруге забележен је 2001. године.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas