Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ђоковићев БРАТ планира венчање из снова: Откривени ДЕТАЉИ церемоније која ће трајати 4 дана

Ђорђе Ђоковић и Сашка Веселинов се определили за мало, али луксузно венчање

1662365903_djokovic.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - саскавеселинов_фп
Oglas

Познати пар ће се венчати у цркви у Београду 12. септембра, а свавље ће се наставити у Црној Гори, тачније у Херцег Новом. Како неименовани извор сазнаје за Курир, црквено венчање ће се одржати највероватније у Саборној цркви, за коју је породица Ђоковић јако везана.

"Иако су и Ђорђе и Сашка покушали да све детаље венчања држе у строгој тајности, ипак овде у Црној Гори се брзо све сазна. Након венчања у Београду, које ће се највероватније одржати у Саборној цркви, а за коју је породица Ђоковић изузетно везана и где су својевремено били и кумови храмовне славе, одмах ће се упутити у Црну Гору. Ово највероватније кажем јер су неки са младине стране за то да се венчање обави у Храму Светог Саве, па ћемо видети чија ће бити последња. У Црну Гору, како се овде прича, младенци стижу са 80 званица. Колико су бринули о својим гостима, види се и по томе што су Ђорђе и његова трудна вереница свима обезбедили авионске карте и смештај у једном луксузном хотелу", рекао је неименовани извор Курира и открио и саме детаље весеља:

"Гости ће у Црној Гори боравити четири дана, током којих ће бити организовано неколико журки. За сваку од ових забава у позивници је назначен и посебан дрес-код, који ће све званице морати да испоштују. Међу гостима ће, поред чланова породице, бити присутни и њихови најбољи пријатељи и блиски сарадници. Све ће бити на врхунском нивоу, од трпезе, на којој ће бити специјалитети из свих кухиња света, пића, па до добре музике. Ова свадба ће можда превазићи и Нолетову и Јеленину".

 

Прочитајте још: "Шта човек више да пожели": ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ објавила фотографије са рођендана ћеркице Таре и разнежила пратиоце (ФОТО)

Ноћење у хотелу у којем су они резервисали смештај за своје званице за две особе за четири дана, колико ће остати, кошта 3.300 евра, док је цена повратне авионске карте око 200 евра. Наводно ће сви ови трошкови износити чак 150.000 евра и то само за смештај и превоз гостију. Ноле и Јелена су се такође венчали у Црној Гори, коју Ђоковићи посебно воле, само што су они одабрали Свети Стефан.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas