· · Komentari: 0

Đokovićev BRAT planira venčanje iz snova: Otkriveni DETALJI ceremonije koja će trajati 4 dana

Đorđe Đoković i Saška Veselinov se opredelili za malo, ali luksuzno venčanje

1662365903_djokovic.png
Foto: Printscreen/ Instagram - saskaveselinov_fp

Poznati par će se venčati u crkvi u Beogradu 12. septembra, a svavlje će se nastaviti u Crnoj Gori, tačnije u Herceg Novom. Kako neimenovani izvor saznaje za Kurir, crkveno venčanje će se održati najverovatnije u Sabornoj crkvi, za koju je porodica Đoković jako vezana.

"Iako su i Đorđe i Saška pokušali da sve detalje venčanja drže u strogoj tajnosti, ipak ovde u Crnoj Gori se brzo sve sazna. Nakon venčanja u Beogradu, koje će se najverovatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je porodica Đoković izuzetno vezana i gde su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo najverovatnije kažem jer su neki sa mladine strane za to da se venčanje obavi u Hramu Svetog Save, pa ćemo videti čija će biti poslednja. U Crnu Goru, kako se ovde priča, mladenci stižu sa 80 zvanica. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna verenica svima obezbedili avionske karte i smeštaj u jednom luksuznom hotelu", rekao je neimenovani izvor Kurira i otkrio i same detalje veselja:

"Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tokom kojih će biti organizovano nekoliko žurki. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dres-kod, koji će sve zvanice morati da ispoštuju. Među gostima će, pored članova porodice, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski saradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja sveta, pića, pa do dobre muzike. Ova svadba će možda prevazići i Noletovu i Jeleninu".

 

Pročitajte još: "Šta čovek više da poželi": JELENA ĐOKOVIĆ objavila fotografije sa rođendana ćerkice Tare i raznežila pratioce (FOTO)

Noćenje u hotelu u kojem su oni rezervisali smeštaj za svoje zvanice za dve osobe za četiri dana, koliko će ostati, košta 3.300 evra, dok je cena povratne avionske karte oko 200 evra. Navodno će svi ovi troškovi iznositi čak 150.000 evra i to samo za smeštaj i prevoz gostiju. Nole i Jelena su se takođe venčali u Crnoj Gori, koju Đokovići posebno vole, samo što su oni odabrali Sveti Stefan.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.