Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Доктор ми је забранио да певам": Тања савић о здравственим проблемима, бившем мужу и новом дечку - "Женама бих поручила једну ствар" (ФОТО)

Певачица се дотакла каријере, али и свог приватног живота

1676878260_tanjas.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Тања Савић објаснила је да има здравствених проблема, али и да једва чека да се врати певању:

- Чекам то време, баш сам се ужелела певања. Много је теже реповати и певати и ту треба много више ваздуха. Много је зезнуто и ту је тек проблем. Тек је проблем у дискотекама где нема ваздуха и има дима. Вучем и даље последице прехладе, имам проблема са гласом - открила је у емисији "Премијера - Викенд специјал".

Не крије и да би волела да посаветује млађе колеге:

- Отпевам ''Златник'' бар два пута у току ноћи и углавном сви буду задовољни. Нико ми не тражи савет, али бих баш волела. Волим да помажем свима. Рекла бих им да сачувају глас и да буду своји, да никога не копирају. Требало је много труда да ми се врати све. Морала сам своје место да оправдам, да се опет вратим - испричала је певачица, па демантовала је гласине да има новог дечка:

- Морам да демантујем да сам у вези 3 месеца. Не забављам се ни са каквим Лолом. Није ми јасно зашто ми се намеће тамо неки човек са двоје деце. Вероватно јер мене доживљавају као сингл мајку с двоје деце. Боље да ми нађу неког млађег. Не бих да откривам да ли се појавио неко. Волим да се шалим. Није ни важно да ли сам заљубљена.

Слуша само себе, а женама би поручила само једно:

- Још нисам проверила да ли сам заиста разведена и да ли сам и папиролошки слободна. Моји адвокати не знају шта се дешава. Немамо одговор из Аустралије. Битно је да је све испало како треба. Видећу шта је то, то треба да се деси у наредна 2, 3 месеца свакако. Деси се неки моменат да осећаш празнину у срцу. Треба човек да ради на себи, у задње време не слушам никог и подржавам само себе. Увек себе послушам. Женама бих дала савет да не одустају и да имају децу уз себе увек - била је искрена Тања.

Због проблема са гласним жицама, доктор јој је забранио да пева:

- Доктор ми је забранио да певам и не смем те високе тонове. Мора да се пази, глас је инструмент који је осетљив. Време је да мало припазим, да радим неке вежбе за гласне жице да би се мало повратиле.

Са Едитом Арадиновић направила је шаљиву фотографију поводом Едитине туче са Инди:

- Ми смо усликале на аеродрому. То ми је пресмешно, Едита и ја смо направиле фору и то је шала. Ништа то није озбиљно. Посвађају се две сестре. Не знам ја шта се ту десило, то ће оне да кажу. У мојој породици је све супер, живимо заједно, на окупу смо, све је у реду - закључила је.

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas