· · Komentari: 0

"Doktor mi je zabranio da pevam": Tanja savić o zdravstvenim problemima, bivšem mužu i novom dečku - "Ženama bih poručila jednu stvar" (FOTO)

Pevačica se dotakla karijere, ali i svog privatnog života

1676878260_tanjas.jpg
Foto: ATA images

Pevačica Tanja Savić objasnila je da ima zdravstvenih problema, ali i da jedva čeka da se vrati pevanju:

- Čekam to vreme, baš sam se uželela pevanja. Mnogo je teže repovati i pevati i tu treba mnogo više vazduha. Mnogo je zeznuto i tu je tek problem. Tek je problem u diskotekama gde nema vazduha i ima dima. Vučem i dalje posledice prehlade, imam problema sa glasom - otkrila je u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Ne krije i da bi volela da posavetuje mlađe kolege:

- Otpevam ''Zlatnik'' bar dva puta u toku noći i uglavnom svi budu zadovoljni. Niko mi ne traži savet, ali bih baš volela. Volim da pomažem svima. Rekla bih im da sačuvaju glas i da budu svoji, da nikoga ne kopiraju. Trebalo je mnogo truda da mi se vrati sve. Morala sam svoje mesto da opravdam, da se opet vratim - ispričala je pevačica, pa demantovala je glasine da ima novog dečka:

- Moram da demantujem da sam u vezi 3 meseca. Ne zabavljam se ni sa kakvim Lolom. Nije mi jasno zašto mi se nameće tamo neki čovek sa dvoje dece. Verovatno jer mene doživljavaju kao singl majku s dvoje dece. Bolje da mi nađu nekog mlađeg. Ne bih da otkrivam da li se pojavio neko. Volim da se šalim. Nije ni važno da li sam zaljubljena.

Sluša samo sebe, a ženama bi poručila samo jedno:

- Još nisam proverila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Videću šta je to, to treba da se desi u naredna 2, 3 meseca svakako. Desi se neki momenat da osećaš prazninu u srcu. Treba čovek da radi na sebi, u zadnje vreme ne slušam nikog i podržavam samo sebe. Uvek sebe poslušam. Ženama bih dala savet da ne odustaju i da imaju decu uz sebe uvek - bila je iskrena Tanja.

Zbog problema sa glasnim žicama, doktor joj je zabranio da peva:

- Doktor mi je zabranio da pevam i ne smem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osetljiv. Vreme je da malo pripazim, da radim neke vežbe za glasne žice da bi se malo povratile.

Sa Editom Aradinović napravila je šaljivu fotografiju povodom Editine tuče sa Indi:

- Mi smo uslikale na aerodromu. To mi je presmešno, Edita i ja smo napravile foru i to je šala. Ništa to nije ozbiljno. Posvađaju se dve sestre. Ne znam ja šta se tu desilo, to će one da kažu. U mojoj porodici je sve super, živimo zajedno, na okupu smo, sve je u redu - zaključila je.

Bonus video:

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.