Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Домаћини "Евровизије" изабрали свог представика: Један детаљ о њима је свима промакао

Овогодишњи представници Шведске на "Евровизији" имају 22. године, а ово им није први пут да су се кандидовали

1710084527_Foto-Shutterstock-Printscreen-Youtube-Eurovision-Song-Contest.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Принтсцреен/ YоуТубе - Еуровисион Сонг Цонтест
Oglas

Евровизија ће се ове године одржати у Шведској након што је прошле године победу однела добро позната Лорин.

Њену позицију ове године ће покушати да оправдају два брата. Наиме, Шведска је синоћ одабрала и своје представнике за Еуросонг, а победила је песма ''Унфоргеттабле'' Марцуса & Мартинуса, дуа који се прославио још пре неколико година.

22-годишњи близанци били су фаворити од почетка, а занимљиво је како уопште нису Швеђани, већ Норвежани.

Норвешки медији недавно су писали и како ће имати ''више од једног Норвежанина'' на Еуросонгу ове године, што се наравно односи на њихове представнике, бенд Гаате и браћу која ће представљати Шведску.

Двојац се тренутно налази на 7. месту на кладионицама с 4 одсто шансе за победу, док је хрватски представник Бејби Лазања и даље на високом првом месту с 15 одсто шансе за победу.

Маркус и Мартинус Гунарсен рођени су и одрасли у Норвешкој, те су постали познати када су освојили норвешки Мелоди Гранд Приx Јуниор 2012. године, као 10-годишњаци. Тада су се представили с песмом ''То драпер ванн'' (Две капи воде). Од тада је њихова каријера доживела огроман успех. Почели су да објављују своје синглове и распродали турнеје по Европи. Наступали су и с Џејсоном Дерулом на турнеји.

Једна од њихових најпознатијих песама је ''Електриск'' коју су објавили 2015. године, а пре две године победили су и у шведској верзији емисије ''Маскед Сингер''.

За Еуросонг су покушали да се пласирају и прошле године песмом ''Аир'', али их је победила Лорин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas