Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Досадан сам, стално сам на телефону": Луке Блацк признао како проводи време, па додао - "Са лљубавним животом немам додирних тачака"

Наш овогодишњи представник на Евровизији признаје да сувише времена проводи на телефону

1683802970_lukaivanoedwRGESTHF.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Лука Ивановић, познатији као Луке Блацк, ове године представља нас у Ливерпулу на Евровизији са песмом "Само ми се спава". Успео је да се пласира у финале такмичења које ће се одржати у суботу, 13. маја. Од када је победио на Песми за Евровизију, интригира јавност својом мистичном појавом.

Гостујући у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" причао је о томе да не воли да чита, али и како је настало његово уметничко име, а о томе више можете прочитати овде.

У истој емисији открио је да највише воли да се вози са татом. Мало је познато да је његов отац био ди-џеј 80-их година и да је стално доносио сину Луки плоче из Трста:

- Највише волим да се возим са татом колима и да слушамо музику јер та резонантна кутија у којој смо ми у аутомобилима а која је мешавина метала, пластике и стакла прави тај најузбудљивији могући звук. Када преслушавам рецимо музику коју сам направио одем са њим да се провозамо и слушам тај пун звук.

Одрастао је у срећној породици у којој му ништа није фалило, а данас су му родитељи уједно и најбољи пријатељи:

- Било је пуно породичне топлине и од стране баке и због тих заједичких ствари, одлазака на море... Стварно ми ништа не фали што се тиче тога и волим што нам се однос мењао од тог заштитничког родитељског када смо били мали до тога да смо сада најбољи пријатељи.

Чим је завршио средњу школу, желео је да упише студије у Енглеској. Међутим, у том тренутку себи то није могао да приушти, али је касније успео да у Лондону упише и заврши основне и мастер студије:

- Онда је била пандемија, па сам ту био мало лењ, мало сам продужио, а онда сам отишао на мастер студије, то је било последње. После тога сам рекао себи: "Доста више седења у клупи". Што се тиче докторских студија, ми као генерација, уписујемо их из панике јер треба да уђемо у одрасли свет, па као ајде да смо и даље ученици, а да ипак нешто радимо са стране. А и не могу да приуштим још докторске у Енглеској, нема шансе. Можда ево после Евровизије - присећа се Лука.

Постигао је унутрашњи мир, па негативни коментари не утичу претерано на њега:

- Ни не носим се. То је механизам, видим негативан коментар али може да ме дотиче, а може и да ме не дотиче и не дотиче ме. Пресрећан сам што сам достигао нирвану што се тиче тога. Не можемо градити себе из неке негативности и стално се треба концентрисати на позитивне коментаре јер их баш има - каже наш представник, па додаје шта га је плашило :

- Јао тече време, морам да направим новац од музике пошто сам кренуо интуитивно у њу. Онда сам као одрасла особа скапирао да ништа овде није бајно и сјајно да може то тако да ја само тако пишем интуитивно и могу да живим и обитавам. Треба спојити лепо и корисно. Када сам напунио 26 година, деси се неки флип, у смислу, аха, родитељи су вас до сад издржавали. Па чак и 26 је... Рецимо у Енглеској би се смејали, овде код нас је то мало нормално да родитељи доста буду инволвирани али скапирао сам само аха ја сада ја желим своје родитеље да заштитим, време је.

Када је требало да опише како изгледа његов дан, признао је да је досадан и да већину времена проводи на телефону:

- Мислим да ту долазимо до тога да сам много досадан. Устанем и гледам телефон. Исто као и сви. Превише конзумирам контент са интернета, превише. Најинтересантније су ми маце слатке и куце, а сада у последње време гледам и китове. Рецимо има један снимак, једној девојци је испао у воду телефон и кит јој је донео и помазио се са њом. Стварно, животиње су боље од људи буквално, та доброта коју имају то ми је, ето, инспирација - препричао је, па додао да воли да се шали на свој рачун:

- Волим да будем потпуно природан и интуитиван, да будем искрен. То је тај неки британски принцип, на свој рачун, ево рекао сам да сам досадан, не кажем то у неком негативном смислу и не кажем да су људи који живе тако досадни на неки погрдан начин. Ја бих стварно волео да сам занимљивији, сам са собом занимљивији.

Не крије да највише на свету воли свог пса по имену Зои, па открио да су му пријатељства и те како важна, а да са љубавним животом нема додирних тачака:

- Постоје моји пријатељи, са разним људима се дружим. Ако сте мислили на љубавни животу ту не. Немам са тим додирних тачака с обзиром на то да... Ја сам гледао серију "Секс и град" и људима је занимљиво нешто, а мени најтоплије из те серије је то што они стално имају неке везе, али се њих четири држе заједно и мени је то филозофија живота. Не губим енергију на неке ствари, него се концентришем на пријатељство, то су најлепши односи - закључио је у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas