Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАЗНИЦИ И ПОЗНАТИ

"Доскоро сам стављала више новчића да се ниједно дете не би љутило": Мирка Васиљевић је задужена за ЧЕСНИЦУ

Глумица Мирка Васиљевић од раног јутра меси чесницу у свом дому

1641414699_mirka.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Практицна зена
Oglas

Мирка Васиљевић и Вујадин Савић постали су родитељи по четврти пут 1. октобра 2021. године, а рођењем Анике, глумици се испунила велика жеља - да после два сина и једне ћерке, добије још једну девојчицу.

Недавно је њихова породица богатија за још једног члана - усвојили су и пса и сви заједно тренутно уживају на Кипру, где ће прославити и Божић.

Прочитајте још: ОНА ЈЕ НЕВЕРОВАТНА: Мирка Васиљевић само 10 дана од порођаја заиграла коло на сопственом весељу! Пршти све, а она изгледа ФЕНОМЕНАЛНО! (ВИДЕО)

"Божић прослављамо на Кипру, и то богатији за два члана породице: четврто дете и куцу, коју смо недавно усвојили. Вујадин нема утакмице, па ћемо бити сви заједно код куће. У којој год земљи да живимо, увек спремимо богату српску трпезу и на столу се налазе сва традиционална јела. Ако намирнице за наше специјалитете не можемо да пронађемо у радњама у иностранству, донесемо их из Србије", рекла је глумица која синове и ћерке учи да поштују традицију.

"На Божић устанем пре свих да замесим чесницу. Доскоро сам стављала више новчића у њу да се ниједно дете не би љутило. Сада су деца мало разумнија, па ставим само једну парицу. На Кипру се дружимо са Србима, па ћемо имати и положајника, а и наши клинци ће бити код породичних пријатеља. Целе године их учимо да треба да буду добри како би кућа у коју они буду први ушли на Божић била честита", каже за "Информер" Мирка која не скрива да јој је жао што празнике неће провести са фамилијом у Београду.

"Одрасла сам у породици која је увек волела да се окупља, посебно за Нову годину и Божић. Драго ми је да и Вујадин потиче из такве породице, па те вредности заједно преносимо на децу", рекла је Мирка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas