· · Коментари: 0
СМЕШНО

Драгана Мићаловић открила највећи БЛАМ из прошлости

Глумица је насмејала све бламом који јој се догодио на почетку каријере

1616573312_dragana-1.jpg
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/хипокампелефентокамела

Драгана Мићаловић једна је од наших најлепших глумица. Гостујући у једној емисји, одговарала је на питања из такозваног лексикона, где је открила до сада непознате детаље из свог живота.

Прочитајте још: Војин Ћетковић проговорио о браку са Слободом Мићаловић

Млада и лепа глумица, испричала је анегтоту која јој се догодила, када је покушавала да изгради своју глумачку каријеру. С обзиром да је јако млада дошла у Београд из Лесковца, имала је проблем да се снађе по граду, па јој се тада догодио и један од највећих бламова, када је уписала Средњу музичку школу.

- Када сам дошла у Београд са 15 година. Када сам уписала Средњу музичку школу, моја сестра је тада радила у Позоришту на Теразијама и рекла ми је у паузи да питам некога од другара из школе да ми објасни где се налази позориште. Мене је један мој друг, Димитрије одвео, међутим ни он није знао где се тачко налази Позориште на Теразијама и ја сам ушла у тај објекат иако ми није деловао као позориште и рекла сва самоуверена "Ја сам сестра Слободе Мићаловић, она има овде пробу". Они су ме упитали "Какву пробу?". Ја сам заправо ушла у Водовод. Али боже мој, то је било са друге стране позоришта - испричала је глумица Драгана Мићаловић за Прву.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.