· · Komentari: 0
SMEŠNO

Dragana Mićalović otkrila najveći BLAM iz prošlosti

Glumica je nasmejala sve blamom koji joj se dogodio na početku karijere

1616573312_dragana-1.jpg
Foto: InstagramScreenShot/hipokampelefentokamela

Dragana Mićalović jedna je od naših najlepših glumica. Gostujući u jednoj emisji, odgovarala je na pitanja iz takozvanog leksikona, gde je otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

Pročitajte još: Vojin Ćetković progovorio o braku sa Slobodom Mićalović

Mlada i lepa glumica, ispričala je anegtotu koja joj se dogodila, kada je pokušavala da izgradi svoju glumačku karijeru. S obzirom da je jako mlada došla u Beograd iz Leskovca, imala je problem da se snađe po gradu, pa joj se tada dogodio i jedan od najvećih blamova, kada je upisala Srednju muzičku školu.

- Kada sam došla u Beograd sa 15 godina. Kada sam upisala Srednju muzičku školu, moja sestra je tada radila u Pozorištu na Terazijama i rekla mi je u pauzi da pitam nekoga od drugara iz škole da mi objasni gde se nalazi pozorište. Mene je jedan moj drug, Dimitrije odveo, međutim ni on nije znao gde se tačko nalazi Pozorište na Terazijama i ja sam ušla u taj objekat iako mi nije delovao kao pozorište i rekla sva samouverena "Ja sam sestra Slobode Mićalović, ona ima ovde probu". Oni su me upitali "Kakvu probu?". Ja sam zapravo ušla u Vodovod. Ali bože moj, to je bilo sa druge strane pozorišta - ispričala je glumica Dragana Mićalović za Prvu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.