Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Драгана Мирковић ће одржати КОНЦЕРТ у Загребу: "Ја сам ЈУГОСЛОВЕНСКА звезда, па желим свима њима да поклоним себе"

Драгана Мирковић најавила концерт у хрватској престоници

1702108660_celinac_27072023_0170.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Фолк звезда Драгана Мирковић ове године прославља јубилеј, а у склопу турнеје „До последњег даха“ одржаће и солистички концерт у Загребу на велику радост тамошње публике.

Драгана Мирковић заказала концерт у Загребу

Драгана не крије срећу због тога што ће се наредних месеци дружити са публиком широм региона, јер како каже жели свима да се захвали на љубави и подршци коју јој пружају свих 40 година.

- Биће ту пуно концерата, ја сам за следећу годину одлучила да прославим тај јубилеј, 40 година каријере, то дугујем свим својим фановима на тлу бивше Југославије. Ја сам југословенска звезда, тако сам постала и просто желим свима њима да поклоним себе, сву љубав коју имам према њима, максимално време колико могу да издржим да певам, да се сликам са њима и да на сваки начин покушам да докажем колико их волим – рекла је она за Еxтра фм.

Драгана ће 3.5. 2024. године одржати концерт у Арени Загреб, а карте које су јуче пуштене у продају одлазе муњевитом брзином што је још један показатељ колико је певачица вољена у региону.

- Ја се јако радујем дружењу, обећавам пуно емоција и пуно песама док могу да издржим, ја ћу бити на сцени. Зато не обећавам пуно концерата, да бих могла да обећам пуно емоција и песама. Желим када имам концерт да дам себе потпуно и да не размишљам о томе шта ће бити сутра – закључила је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas