Oglas
· · Komentari: 0

Dragana Mirković će održati KONCERT u Zagrebu: "Ja sam JUGOSLOVENSKA zvezda, pa želim svima njima da poklonim sebe"

Dragana Mirković najavila koncert u hrvatskoj prestonici

1702108660_celinac_27072023_0170.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Folk zvezda Dragana Mirković ove godine proslavlja jubilej, a u sklopu turneje „Do poslednjeg daha“ održaće i solistički koncert u Zagrebu na veliku radost tamošnje publike.

Dragana Mirković zakazala koncert u Zagrebu

Dragana ne krije sreću zbog toga što će se narednih meseci družiti sa publikom širom regiona, jer kako kaže želi svima da se zahvali na ljubavi i podršci koju joj pružaju svih 40 godina.

- Biće tu puno koncerata, ja sam za sledeću godinu odlučila da proslavim taj jubilej, 40 godina karijere, to dugujem svim svojim fanovima na tlu bivše Jugoslavije. Ja sam jugoslovenska zvezda, tako sam postala i prosto želim svima njima da poklonim sebe, svu ljubav koju imam prema njima, maksimalno vreme koliko mogu da izdržim da pevam, da se slikam sa njima i da na svaki način pokušam da dokažem koliko ih volim – rekla je ona za Extra fm.

Dragana će 3.5. 2024. godine održati koncert u Areni Zagreb, a karte koje su juče puštene u prodaju odlaze munjevitom brzinom što je još jedan pokazatelj koliko je pevačica voljena u regionu.

- Ja se jako radujem druženju, obećavam puno emocija i puno pesama dok mogu da izdržim, ja ću biti na sceni. Zato ne obećavam puno koncerata, da bih mogla da obećam puno emocija i pesama. Želim kada imam koncert da dam sebe potpuno i da ne razmišljam o tome šta će biti sutra – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas