Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Драгана Мирковић НИЈЕ ЈЕДИНА која има ДВОРАЦ: У ЛУКСУЗУ ОД 16 ХЕКТАРА ужива и ова НАША ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА (ФОТО)

Урађен је у барокном стилу с нотом ренесансе

1633355107_dragana.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/драгана_мирковиц
Oglas

Драгана Мирковић није једина певачица са естраде која има дворац. И њена колегиница Јана Тодоровић такође има замак, и то у Постбауер-Хенгу, у близини Нирнберга у Немачкој.

Како Курир сазнаје, велелепно здање пре пет година купио је певачицин свекар Света Тодоровић и оно се простире на имању од чак 16 хектара. Поред дворца ту је и језеро, помоћна кућа, велики парк, посебан део за животиње. Дворац се зове Каго Тодоровић и урађен је у барокном стилу с нотом ренесансе, као и неколико кула које му дају посебну драж.

Фото: Принтсцреен

Јана никада јавно није истицала колико је породица њеног супруга имућна, а камоли да има овако вредну некретнину. У дворцу је чак и снимила спот за баладу " Ја сам твоја", али није причала да је у питању њена грађевина. Ако је судити по видеу, јасно је и то да је дворац смештен у мирном делу предграђа Нирнберга, као и то да околина одушевљава пејзажом и културно-историјским богатством.

Певачица се изненадила овим сазнањем.

- Никада то не бих истицала, али кад сте већ сазнали, јесте, то је дворац мог свекра Свете, ког изузетно ценим и поштујем. Ми смо велика породица и он је један успешан и цењен човек. Одувек сам живела скромно и у том духу васпитавам и своје дете - рекла је певачица.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas