Oglas
· · Komentari: 0

Dragana Mirković NIJE JEDINA koja ima DVORAC: U LUKSUZU OD 16 HEKTARA uživa i ova NAŠA POZNATA PEVAČICA (FOTO)

Urađen je u baroknom stilu s notom renesanse

1633355107_dragana.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic
Oglas

Dragana Mirković nije jedina pevačica sa estrade koja ima dvorac. I njena koleginica Jana Todorović takođe ima zamak, i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj.

Kako Kurir saznaje, velelepno zdanje pre pet godina kupio je pevačicin svekar Sveta Todorović i ono se prostire na imanju od čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje. Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž.

Foto: Printscreen

Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna, a kamoli da ima ovako vrednu nekretninu. U dvorcu je čak i snimila spot za baladu " Ja sam tvoja", ali nije pričala da je u pitanju njena građevina. Ako je suditi po videu, jasno je i to da je dvorac smešten u mirnom delu predgrađa Nirnberga, kao i to da okolina oduševljava pejzažom i kulturno-istorijskim bogatstvom.

Pevačica se iznenadila ovim saznanjem.

- Nikada to ne bih isticala, ali kad ste već saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cenim i poštujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete - rekla je pevačica.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas