Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Драгана Мирковић у страху због супруга: Тонију угрожено здравље?

Славље у дому прослављене фолк звезде поводом празника је изостало с обзиром на то да је њен супруг у дубокој жалости.

1641809468_dragana-mirkovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Наиме, супругу Драгане Мирковић, Тонију Бијелићу недавно је преминуо отац, а певачица је изјавила да га никада није видела у тако лошем стању.

Прочитајте још: БОЛ која никада не пролази: Фотографија Ксеније Пајчин са мајком коју до сада нисмо видели у јавности (ФОТО)

Драгана је првенствено уплашена за здравље свог супруга, који је пре четири године имао тешку операцију мозга. Управо из здравствених разлога, Тони је остао са децом у Аустрији, док је Драгана већ месец дана сама у Србији.

Драгана већ месец дана у Србији

– Након што је традиционално снимила новогодишњи програм за ДМ телевизију, избацила је дуго најављивани дует са Ацом Лукасем. Гага је породичан тип, није навикла дуго да буде раздвојена од Тонија и деце и чим није са њима јако брине. Једва чека да им се придружи у њиховом дворцу у Аустрији. По цео дан је на вези са мужем, стално зове да види да ли је добро. Пре шест месеци умро јој је свекар, а њен муж је јако лоше то поднео. Драгана му је највећа подршка и труди се заједно са децом да га подигне, али сада није уз њега. Толико је под стресом да ове године по први пут није стигла ни дворац да окити, а радује се празницима као мало дете. Она је у страху како ће се стрес одразити на Тонијево здравље, пре четири године уклонили су му ануризму на мозгу, то је јако тешка и критична операција, након које не сме да се излаже стресу. Гага је више пута истицала да јој је то најгори период у живот – испричао је извор близак певачици.

– Човек никада није спреман на такве ствари. Трудила сам се да му будем стена, али никада нисам видела Тонија тако тужног, никада тако сломљеног, та слика заувек ће ми остати урезана у сећању. Нисам стигла ни да ожалим тог човека, колико сам бринула за мог Тонија, искрено. Први пут смо заједно искусили такав ударац. Онда сам покушала да га повучем да се мало креће, били смо на одмору у Монте Карлу, само да побегне из Аустрије и скрене мисли. Коначно смо деца и ја успели мало да га подигнемо, иако та бол свакако траје и данас – рекла је Драгана након губитка свекра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas