· · Komentari: 0
ZVEZDE

Dragana Mirković u strahu zbog supruga: Toniju ugroženo zdravlje?

Slavlje u domu proslavljene folk zvezde povodom praznika je izostalo s obzirom na to da je njen suprug u dubokoj žalosti.

1641809468_dragana-mirkovic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Naime, suprugu Dragane Mirković, Toniju Bijeliću nedavno je preminuo otac, a pevačica je izjavila da ga nikada nije videla u tako lošem stanju.

Pročitajte još: BOL koja nikada ne prolazi: Fotografija Ksenije Pajčin sa majkom koju do sada nismo videli u javnosti (FOTO)

Dragana je prvenstveno uplašena za zdravlje svog supruga, koji je pre četiri godine imao tešku operaciju mozga. Upravo iz zdravstvenih razloga, Toni je ostao sa decom u Austriji, dok je Dragana već mesec dana sama u Srbiji.

Dragana već mesec dana u Srbiji

– Nakon što je tradicionalno snimila novogodišnji program za DM televiziju, izbacila je dugo najavljivani duet sa Acom Lukasem. Gaga je porodičan tip, nije navikla dugo da bude razdvojena od Tonija i dece i čim nije sa njima jako brine. Jedva čeka da im se pridruži u njihovom dvorcu u Austriji. Po ceo dan je na vezi sa mužem, stalno zove da vidi da li je dobro. Pre šest meseci umro joj je svekar, a njen muž je jako loše to podneo. Dragana mu je najveća podrška i trudi se zajedno sa decom da ga podigne, ali sada nije uz njega. Toliko je pod stresom da ove godine po prvi put nije stigla ni dvorac da okiti, a raduje se praznicima kao malo dete. Ona je u strahu kako će se stres odraziti na Tonijevo zdravlje, pre četiri godine uklonili su mu anurizmu na mozgu, to je jako teška i kritična operacija, nakon koje ne sme da se izlaže stresu. Gaga je više puta isticala da joj je to najgori period u život – ispričao je izvor blizak pevačici.

– Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju. Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas – rekla je Dragana nakon gubitka svekra.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.