Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРАМА! Да ли је Марина написала "Маскараду"? Цеца бесна: "Што су ћутали док је била жива?"

ПРЕ НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ тврдња да Марина Туцаковић није написала хит „Маскарада“ одјекнула је у медијима као бомба.

1696277518_78700_ceca12_ig.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/cecaraznatovic/репринт ТВ Новости
Oglas

Наводно је Марина купила текст од непознатих аутора, а касније је прерадила и заједно са Александром Милићем Милијем који је радио музику за овај хит, проследила Цеци Ражнатовић.

Због ових тврдњи Мили је у емисији „Звезде Гранда“ ставио тачку на ову причу и открио како је заправо настао Цецин највећи хит.

- У медијима се појавила информација да је ту песму написао неко други, а да је Марина Туцаковић узела, ја морам да разјасним о чему је реч. То ме је јако погодило јер једног највећег уметника и текстописца ког смо имали, сад у медијима умањујемо. Морам да кажем да смо она и ја заједно написали ту песму, могу да вам разложим шта сам ја написао, шта она. Радили смо је заједно, дуго све док није постала савршена, рекао је љутито Мили и ставио до знања да је годину дана радио на овој песми.

- Што су ћутали док је била жива?, питала је Ана Бекута, а Цеца се сложила и додала:

- Тачно, а не сад да измишљају приче!

Познати композитор открио је да је заправо он пронашао инспирацију за једну од најлепших балада коју је Цеца отпевала.

- За стих „жив се човек на све навикне“ добио сам идеју гледајући „Петријин венац“ и од реплике „Човек се на све навикне, воли да живи живина“ је све кренуло, од једног духовитог приступа, а Марина је саставила причу до краја, открио је Мили, па затражио стручно мишљење од колеге композитора Драгана Стојковића Босанца за „Маскараду“.

- Ја сам ово чуо пар пута на неким локалним станицама. Немој ми замерити, ја сам човек културе, отишао сам у пензију из Радија Београд, то се тамо није неговало. Вероватно је ово сложена и квалитетна песма, рекао је Боске, а Саша Поповић забиберио и пецнуо Милија коментаром:

- Ова песма има највећи вокални квалитет!

- Тако је. Вокални квалитет и ту сексипилност у гласу коју има ова мала, додао је Босанац алудирајући на Цецу која је стала у Милијеву одбрану.

- Ова песма је најкомпликованија хармонски, закључио је Милић, са чим се сложила и Цеца.

Како је то изгледало погледајте у видеу на почетку текста.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas