Oglas
· · Komentari: 0

DRAMA! Da li je Marina napisala "Maskaradu"? Ceca besna: "Što su ćutali dok je bila živa?"

PRE NEKOLIKO MESECI tvrdnja da Marina Tucaković nije napisala hit „Maskarada“ odjeknula je u medijima kao bomba.

1696277518_78700_ceca12_ig.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/cecaraznatovic/reprint TV Novosti
Oglas

Navodno je Marina kupila tekst od nepoznatih autora, a kasnije je preradila i zajedno sa Aleksandrom Milićem Milijem koji je radio muziku za ovaj hit, prosledila Ceci Ražnatović.

Zbog ovih tvrdnji Mili je u emisiji „Zvezde Granda“ stavio tačku na ovu priču i otkrio kako je zapravo nastao Cecin najveći hit.

- U medijima se pojavila informacija da je tu pesmu napisao neko drugi, a da je Marina Tucaković uzela, ja moram da razjasnim o čemu je reč. To me je jako pogodilo jer jednog najvećeg umetnika i tekstopisca kog smo imali, sad u medijima umanjujemo. Moram da kažem da smo ona i ja zajedno napisali tu pesmu, mogu da vam razložim šta sam ja napisao, šta ona. Radili smo je zajedno, dugo sve dok nije postala savršena, rekao je ljutito Mili i stavio do znanja da je godinu dana radio na ovoj pesmi.

- Što su ćutali dok je bila živa?, pitala je Ana Bekuta, a Ceca se složila i dodala:

- Tačno, a ne sad da izmišljaju priče!

Poznati kompozitor otkrio je da je zapravo on pronašao inspiraciju za jednu od najlepših balada koju je Ceca otpevala.

- Za stih „živ se čovek na sve navikne“ dobio sam ideju gledajući „Petrijin venac“ i od replike „Čovek se na sve navikne, voli da živi živina“ je sve krenulo, od jednog duhovitog pristupa, a Marina je sastavila priču do kraja, otkrio je Mili, pa zatražio stručno mišljenje od kolege kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca za „Maskaradu“.

- Ja sam ovo čuo par puta na nekim lokalnim stanicama. Nemoj mi zameriti, ja sam čovek kulture, otišao sam u penziju iz Radija Beograd, to se tamo nije negovalo. Verovatno je ovo složena i kvalitetna pesma, rekao je Boske, a Saša Popović zabiberio i pecnuo Milija komentarom:

- Ova pesma ima najveći vokalni kvalitet!

- Tako je. Vokalni kvalitet i tu seksipilnost u glasu koju ima ova mala, dodao je Bosanac aludirajući na Cecu koja je stala u Milijevu odbranu.

- Ova pesma je najkomplikovanija harmonski, zaključio je Milić, sa čim se složila i Ceca.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Grand Online)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas