Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Другачија постава, смањен број кандидата": Саша Поповић открио шта ће се мењати у новој сезони "Звезда Гранда"

Саша се дотакао и овогодишње победнице

1687876815_zvezde_granda_24062023_0167.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

У суботу је одржано финале "Звезда Гранда", а победу је однела Славица Ангелова из тима Ђорђа Давида. Славица је победила са преко 88 000 гласова публике. Као победница највећег музичког такмичења, од Гранд продукције добиће песму и спот, комплетан маркетинг, као и аутомобил од 20 000 евра.

Саша Поповић је за "Блиц" открио да је поносан на све кандидате и да је Славица заслужено победила:

- Ја сам поносан на све своје кандидате. Она је заслужено победила, добила је највише гласова публике. Желимо јој успех у даљем раду. После 10 минута гласања видео сам на телефону да је велика вероватноћа да ће она победити - започео је Саша, па додао:

- Она ће каријеру градити паралелно и овде и у Македонији. Добиће ове песму и спот, гостоваће у свим нашим емисијама. Верује да има много више шансе у Македонији зато што је прва победница из Македоније коју смо имали. Тамо ће имати највећу популарност, али ми ћемо је гурати. Мислим да бољи савет од Ђорђа Давида не могу да јој дам.

Међутим, он је истакао да ће време показати ко ће бити највећа звезда:

- Наше је да дамо оно што смо обећали. А ко ће бити највећа звезда у овој сезони и да ли ће бити звезда, ми то не знамо. То је велико питање. Желим да кажем да смо ове године имали рекордну гледаност.

Многе је занимало какве су измене предвиђене за наредну сезону највећег музичког такмичења на овим просторима:

- Исти састав, друга правила само, другачија постава, далеко занимљивије, смањен број кандидата. Биће интересантније. Награде ће остати исте. Раније смо додељивали станове, било је више пара. Највећа награда за победника и за неког ко се такмичи је када би могао да добије хит песму, али данас направити хит је јако тешко - открива бивши директор "Гранда".

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas