Oglas
· · Komentari: 0

"Drugačija postava, smanjen broj kandidata": Saša Popović otkrio šta će se menjati u novoj sezoni "Zvezda Granda"

Saša se dotakao i ovogodišnje pobednice

1687876815_zvezde_granda_24062023_0167.JPG
Foto: ATA images
Oglas

U subotu je održano finale "Zvezda Granda", a pobedu je odnela Slavica Angelova iz tima Đorđa Davida. Slavica je pobedila sa preko 88 000 glasova publike. Kao pobednica najvećeg muzičkog takmičenja, od Grand produkcije dobiće pesmu i spot, kompletan marketing, kao i automobil od 20 000 evra.

Saša Popović je za "Blic" otkrio da je ponosan na sve kandidate i da je Slavica zasluženo pobedila:

- Ja sam ponosan na sve svoje kandidate. Ona je zasluženo pobedila, dobila je najviše glasova publike. Želimo joj uspeh u daljem radu. Posle 10 minuta glasanja video sam na telefonu da je velika verovatnoća da će ona pobediti - započeo je Saša, pa dodao:

- Ona će karijeru graditi paralelno i ovde i u Makedoniji. Dobiće ove pesmu i spot, gostovaće u svim našim emisijama. Veruje da ima mnogo više šanse u Makedoniji zato što je prva pobednica iz Makedonije koju smo imali. Tamo će imati najveću popularnost, ali mi ćemo je gurati. Mislim da bolji savet od Đorđa Davida ne mogu da joj dam.

Međutim, on je istakao da će vreme pokazati ko će biti najveća zvezda:

- Naše je da damo ono što smo obećali. A ko će biti najveća zvezda u ovoj sezoni i da li će biti zvezda, mi to ne znamo. To je veliko pitanje. Želim da kažem da smo ove godine imali rekordnu gledanost.

Mnoge je zanimalo kakve su izmene predviđene za narednu sezonu najvećeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima:

- Isti sastav, druga pravila samo, drugačija postava, daleko zanimljivije, smanjen broj kandidata. Biće interesantnije. Nagrade će ostati iste. Ranije smo dodeljivali stanove, bilo je više para. Najveća nagrada za pobednika i za nekog ko se takmiči je kada bi mogao da dobije hit pesmu, ali danas napraviti hit je jako teško - otkriva bivši direktor "Granda".

Bonus video:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas