Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дубравка Мијатовић после ТРИ године у јавности: Сви коментаришу да је за њу време стало (ФОТО)

Глумица не воли да се експонира јавности

1653992435_dubravkaaaa.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Дубравка заједно са колегиницама Олгом Одановић, Сеном Ђорђевић и Ањом Мандић тренутно се налази у Паризу. Повод њиховог одласка у "Град светлости" јесте представа Прича се по граду у којој заједно глуме наше талентоване глумице.

Слободно време користе како би обишле град и одмориле се, а глумица Ања Мандић објавила је фотоградије са Дубравком на којима се види колико им прија боравак у француској престоници. Ово је, између осталог, ретка прилика да видимо Мијатовићеву у јавности.

Прочитајте још: Његово име је свима познато, а да ли сте знали да је ОН рођени брат Драгана Бјелогрлића (ФОТО)

Дубравка нема друштвене мреже, па је права реткост угледати је у јавности. За њу је, чини се, време стало - многи коментаришу да је глумица годинама све лепша, а она пориче да је радила икакве естетске интервенције.

- Изгледам феноменално јер још нисам подлегла тим трендовима, а и још је рано. Не искчључујем естетске захвате, штавише,супер ми је када видим жену која изгледа лепо и која је искористила естетку хирургију да би се мало улепшала. Уздам се у генетику која ме до сад није издала - изјавила је једном приликом, преноси "Глоссy".

Прочитајте још: КОНСТРАКТА надмашила Марију Шерифовић: Њен успех се бележи по целом свету

Фото: Инстаграм/принтскрин/ањута_мандиц

Дубравки нико не би дао 53 године зато што изгледа знатно млађе. Она је и посвећена мајка - черка Ива има 22 године и израсла је у дивну девојку, а млађа ћерка Сара 13. Сару је добила у браку са покојним глумцем и певачем Маринком Маџгаљем који је преминуо услед рака панкреаса.

Ћерке је одгајала и васпитавала далеко од очију јавности.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas