· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Дуго је СКРИВАО од очију јавности, а сада су се појавили заједно на једној прослави! Ово је супруга ВЛАДА ГЕОРГИЈЕВА (ФОТО)

Популарни певач Владо Георгијев у браку је младом Милицом Самарџијом са којом има двоје деце

1624087378_lutak_otvaranje_18062021_0157.jpg
Фото: Ataimages

Популарни певач, који је важио за једног од највећих шармера на српској естради, Владо Георгијев нашао је мирну луку са Милицом Самарџијом, супругом са којом има двоје деце. Иако ју је дуго скривао од очију јавности, они су се синоћ заједно појавили на једном престоничкој прослави.

Прочитајте још: ЈЕЗИВО! Гледаоци у ШОКУ након сведочења Саше Поповића: Отишао сам код БАБА ВАНГЕ и добио одговор на НАЈЈЕЗИВИЈЕ ПИТАЊЕ


Фото: Ataimages

Супруга Влада Георгијева

Певач Владо Георгијев један је од омиљених певача свих жена, посебно због његових балада у којима се све даме могу пронаћи. Иако је важио за највећег шармера на српској естради и није деловало да ће се брзо определити за ступање у брачне односе, све нас је демантовао мирном луком са младом Ужичанком Милицом Самарџијом.

Прочитајте још: Шта му је, све има? Птичице могу да буду нервозне, али и да добију папагајску болест


Фото: Ataimages

Наиме, Владо Георгијев је супругу дуго скривао од очију јавности, па је и на његовим концертима седела у горњим редовима потпуно неприметно. Сада ју је показао фоторепортерима на једној прослави, која је синоћ одржана у Београду. 

Прочитајте још: ДИВНЕ ВЕСТИ: Глумица Бојана Ординачев ТРУДНА! Крила стомак од свих, па изненадила сликом у подмаклој трудноћи (ФОТО)

Милица Самарџија је чак 15 година млађа од супруга Влада Георгијева, а упознали су се на снимању једног његовог спота на коме је статирала. Милица Самарџија има 31 годину и родом је из Ужица, да би се у Београд преселила 2009. године на студије. Убрзо је почела да се бави моделингом, када се нашла и у споту садашњег супруга.


Фото: Ataimages

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.