· · Komentari: 0

JEZIVO! Gledaoci u ŠOKU nakon svedočenja Saše Popovića: Otišao sam kod BABA VANGE i dobio odgovor na NAJJEZIVIJE PITANJE

Saša Popović i Lepa Brena su tokom devedesetih godina posetili čuvenu Baba Vangu, a gledaoci su ostali nemi nakon svedočenja Popovića, šta mu je sve poznata proročica pogodila.

1624033967_sasa-popovic.JPG
Foto: Prva Printscreen

Gostujući u emisiji "Šok Tok", njegova supruga Suzana je priznala da veruje u horoskop, zbog čega se priča o baba Vangi nadovezala kao logična.

Iako Saša dugo nije želeo da govori šta mu je to Vanga rekla, sada je odlučio da otkrije neke informacije, a gledaoci su ostali zatečeni nakon svedočenja Saše Popovića, šta mu je sve pogodila.

-To je bila devedeseta godina, ona me otvoreno pitala, jel imam neko pitanje, na šta sam ja iz cuga rekao - kad ću da se oženim. Ona je odmah rekla, narednih 6 godina sigurno nećeš. Ja sam tada imao 36 godina, i potvrdila je pre 1996. neču sigurno. Što je stvarno bilo tačno, jer sam se ja upoznao sa Suzanom 96. kad smo i počeli da živimo zajedno, a venčali 98.

Potvrdio je da je pogodila apsolutno sve i smatra da se takva žena više neće roditi. 

-Spavate na dve kocke šećera i kada dođete kod nje, predate joj to umotano u maramicu. Ona to odmota, uzme kocke i drži 60 sekundi u ruci i kaže ovako: 

-Dobro me slušaj, ne ponavljam dva puta. I onda krene...

Popović dodaje da mu je slepa proročica pre nego je počela da priča rekla da skine naočare, na šta je on odgovorio da nema, jer nije verovao, pošto je baba Vanga slepa i ne vidi, pa je možda i malo preispitivao staricu, a onda ga je zaledila odgovorom:

- Skini naočare, sad ću te izbaciti napolje!

A onda je iz njenih ustao počeo da se odmotava ceo Popovićev život, kao na traci:

- Imaš 36 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, napravi si lepe papire u Vijeni, imaš crveni auto, a onda je usledio najveći šok, kad je rekla, još malo ćete trajati i to će se raspasti, a mi na vrhuncu karijere. Samo sam pogledao Brenu u neverici, a ona je nastavila:

-Ti ćeš pevati, ali to nećeš dugo raditi. Onda ćeš u 48. godini da budeš direktor i vodićeš celu estradu.

Na pitanje voditeljke, da li su joj verovali, Popović se samo nasmejao i potvrdio kako su se Brena i on samo smejali u povratku na takve konstatacije.

Za kraj baba Vanga mu je postavila najjezivije pitane -  da li ga zanima kada će umreti, na šta je i dobio odgovor ove proročice_

- Umrećeš u 86.godini prirodnom smrću.

- Sada imam 67, tako da mi je ostalo još devetnaest godina, rekao je Popović na kraju razgovora i dodao da veruje u to, obzirom da mu je do sada sve pogodila.

Sa njim se nije slagala njegova supruga, koja je odmah rekla, da je baba Vanga možda baš tu pogrešila.

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.